Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita s-a inscris in PRU

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, a anuntat marti presedintele PRU, Bogdan Diaconu .

”Domnul deputat Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. Si ii urez bun venit in echipa si sunt convins ca este un mare castig pentru echipa PRU, pentru constructia politica pe care o sa o prezentam si o sa o ducem la maturitate pana la alegerile parlamentare', a declarat pentru Agerpres Bogdan Diaconu.

Presedintele PRU a mai aratat ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa se alature acestei constructii politice.

'Da, cum am spus-o si eu, PRU il asteapta pe Victor Ponta sa ni se alature. Credem ca impreuna vom avea succes in aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depasi 15% la toamna. Eu am spus, il consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al Romaniei de la I.C. Bratianu incoace. Orice om politic sanatos la cap si l-ar dori pe Victor Ponta in partidul lui si in fruntea partidului lui', a spus Diaconu.

 Întrebat daca a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrarii acestuia in PRU, el a raspuns: 'De 15 ani de cand ma cunosc cu Victor Ponta si am crescut impreuna Tineretul Social Democrat si am evoluat impreuna in PSD si am trait multe momente frumoase, multe momente grele, am avut 'n' discutii. Daca vreti un raspuns concret nu pot sa va dau pentru ca sunt intrebari la care pot sa va raspund eu, sunt intrebari la care poate sa raspunda Victor Ponta sau sunt intrebari la care poate sa raspunda timpul"

 

Sursa: Agerpres


(578 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7206859588623 seconds.