Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: E oficial! Ghita s-a alaturat PRU

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

In ultimele zeci de ore, Bogdan Diaconu a tot adresat urari de “Bine ai venit!”, avand in vedere ca un numar semnificativ de alesi ai neamului au decis sa se inscrie in PRU .

 

Cel mai recent anunt il vizeaza pe Sebastian Ghita care e decis sa porneasca la drum alaturi de echipa lui Diaconu. Daca seara trecuta se vorbea de faptul ca, in baza recentelor declaratii ale fostului social-democrat, Ghita parea tot mai aproape de o decizie care sa-l aduca in randurile Partidului Romania Unita, iata ca marti in jurul pranzului a si venit un anunt oficial, care certifica hotararea deputatului de se inscrie in PRU.

Partidul lui Diaconu, tot mai numeros (foto: captura Facebook)

“Bine ai venit, Sebi! De astazi Partidul Romania Unita mai are un parlamentar. Deputatul (fost PSD) Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici…il asteptam pe VP!”, suna cea mai recenta postare pe Facebook a sefului PRU, Bogdan Diaconu, incheiata cu deja clasica referire la adresa fostului premier Ponta.

Seara trecuta, urari similare erau adresate altor doi fosti pesedisti, unele lui Mihai Sturzu, fost lider al tineretului social-democrat, celellate deputatului brailean Cristian Rizea, nimeni altul decat un fost candidat la Primaria Sectorului 5, din partea PSD, retras, insa, din cursa electorala, inaintea alegerilor din iunie acest an.

Lista la capitolul noilor cooptari in PRU nu se opreste, insa, aici. Cititi detalii.

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

E oficial! Ghita s-a alaturat PRU | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.95533299446106 seconds.