Marți, 30 August 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: Serban Mihailescu demisioneaza din Senat

Publicat de: ---

romanialibera

Serban Mihailescu a anuntat ca demisioneaza din Senat, afirmand ca va vorbi doar in plenul Parlamentului despre motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie, in ultima sesiune a actualei legislaturi .

\'Demisia este depusa. Voi vorbi in plen (joi-nr.) despre motivatia care a stat la baza acestei decizii\', a declarat senatorul Serban Mihalescu, potrivit Mediafax.

Serban Mihailescu si-a anuntat in luna iunie demisia din UNPR. Politicianul a detinut din anul 1990 pana in prezent mai multe mandate de parlamentar, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat si a mai ocupat functia de Secretar General al Guvernului, pe vremea Cabinetului Nastase.

El a fost implicat in mai multe dosare. In noimebrie 2014, procurorii DNA l-au pus sub invinuire in Dosarul licentelor Microsoft, Serban Mihailescu fiind suspectat de instigare la abuz in serviciu, trafic de influenta si spalare de bani, pentru fapte comise in perioada in care acesta era ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului (SGG).

De asemenea, in iunie 2012, pe atunci senator UNPR, Serban Mihailescu, a fost achitat definitiv de instanta suprema pentru faptele de primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in dosarul in care era acuzat de DNA ca ar fi primit necuvenit noua arme de vanatoare.

Achitarea a venit dupa ce, in decembrie 2011, instanta suprema il condamnase la un an de inchisoare cu suspendare.

Alege-ti parfumul potrivit pentru iarna asta- Reduceri de 70%- Click aici comenteaza /* (c)


(383 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Serban Mihailescu demisioneaza din Senat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6155149936676 seconds.