Marți, 30 August 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: Victor Ponta, asteptat in PRU: "Noi il asteptam, consideram ca este cel mai bun premier al Romaniei de la I. C. Bratianu incoace"

Publicat de: ---

Antena 3

În prag de alegeri parlamentare, au inceput mutarile si permutarile . Cel mai recent transfer este al doi fosti social-democrati la nationalistii de la Partidul Romania Unita, partid condus de Bogdan Diaconu.

Este vorba despre Daniel Savu si Ion Eparu.

Anuntul a fost facut chiar de presedintele partidului, pe contul de Facebook.

Anuntul vine la doar doua zile dupa ce un apropiat al lui Victor Ponta, Mirel Palada, a anuntat ca a preluat functia de purtator de cuvant al partidului PRU.

În finalul anuntului, Bogdan Diaconu scrie “il asteptam pe VP!”, afirmatie ce lasa loc de interpretari, in conditiile in care s-a vorbit, in ultima perioada, despre plecarea lui Victor Ponta din PSD.

Presedintele PRU, Bogdan Diaconu, a confirmat trecerea celor doi la PRU, intr-o interventie telefonica la Antena 3, in emisiunea Obiectiv, realizata de Razan Dumitrescu si Oana Stancu Zamfir.

În plus, Gavril Marza, deputat PSD de Suceva, a declarat ca a fost sunat de Bogdan Diaconu, care l-a invitat sa treaca la PRU, sustinand ca si Victor Ponta va veni la acest partid, in functia de presedinte.

Bogdan Diaconu a infirmat ca discutia ar fi avut loc in termenii descrisi de Marza, dar a confirmat ca a fost contactat si a existat o discutie.

“Vizavi de Victor Ponta, eu am spus lucrurile public. Da, il asteptam si ni-l dorim pe Victor Ponta la PRU. Eu nu am spus ca domnul Marza a mintit ca l-am sunat, dar a reprodus niste exagerari vizavi de discutia mea cu dansul. Eu l-am invitat la o discutie, l-am intrebat daca a vazut in mass-media colegii care s-au alaturat PRU si daca dansul ar fi interesat sa participe la o astfel de constructie. Si da, ni-l dorim pe Victor Ponta langa noi.”

"Nu este vorba despre o campanie mincinoasa, consideram ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei de la I.C. Bratianu incoace, il vrem in PRU. Plus ca Victor Ponta nu a spus niciodata ca pleaca din PSD, ci ca “vrea intr-o echipa de Champions League”. PRU este echipa de Champions League", a explicat Bogdan Diaconu.


(482 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Victor Ponta, asteptat in PRU: "Noi il asteptam, consideram ca este cel mai bun premier al Romaniei de la I. C. Bratianu incoace" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63115000724792 seconds.