Marți, 30 August 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: George Maior, eliminat de Dragnea

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Lista viitorilor premieri se reduce: liderul PSD l-a scos din ecuatie pe George Maior, dupa o discutie cu acesta din urma .

 

Intens vehiculat inca din primavara, scenariul legat de numirea la Palatul Victoria, dupa alegeri, a fostului sef al SRI si actual ambasador al Romaniei la Washington, George Maior, este spulberat de Liviu Dragnea. Care sustine ca Maior l-a asigurat personal ca nu este interesat de functia de premier. ?M-am intalnit cu Maior acum 10 zile. A vrut sa ne vedem, nu ne-am mai vazut de mult, mi-a spus ca nu este interesat de asa ceva si eu am toata sustinerea lui morala, ca presedinte de partid, in decizia pe care o voi lua. L-am intrebat daca pot sa spun acest lucru si mi-a spus ca da?, a precizat Dragnea, duminica seara. In context, Dragnea i-a avertizat de acum pe toti cei interesati ca PSD va tine cu dintii de dreptul de a guverna el tara in cazul in care va obtine un scor bun la alegeri: ?Daca in decembrie prind un peste mare, nu ii mai dau drumul!?.

Victor Ponta, legat de glia PSD

Dupa ce fostul premier a afirmat public ca nu ar zice nu unui ?transfer la o echipa mare care joaca si in Champions League?, Liviu Dragnea s-a grabit sa-i curme avantul: ?Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil?. In plus, Dragnea i-a batut obrazul lui Ponta amintindu-i ca PSD-ul l-a facut mare politician, prin urmare este dator vandut partidului: ?Victor Ponta este un om in care PSD a investit foarte mult, are o bogata experienta acumulata care trebuie folosita. Din partea noastra nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier in guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta Romania a fost o echipa. Nimeni nu poate conduce singur, oricat ar fi de genial?. ?Eu nu cred ca pleaca nimeni (Ponta si apropiatii lui – n.r.). Nu sunt lipsiti de caracter sa plece?, a conchis optimist Dragnea.

Inca doi pesedisti trec la ?partidul lui Ponta?

PRU a mai ciugulit doi parlamentari social-democrati – senatorul Daniel Savu si deputatul Ion Eparu. Conform infomatiilor venite din interiorul PRU, liderul Bogdan Diaconu isi numara acum noile achizitii pentru a vedea daca poate depune solicitari de infiintare a unor grupuri parlamentare proprii la Camera Deputatilor si la Senat. Demers esential in perspectiva alegerilor din moment ce doar partidele recunoscute la nivel parlamentar au dreptul de a-si numi reprezentanti in toate sectiile de votare din tara.

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(475 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

George Maior, eliminat de Dragnea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54650688171387 seconds.