Marți, 30 August 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita: Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider de partid

Publicat de: ---

7plus

Sebastian Ghita a avut o intalnire cu Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, in urma careia a declarat ca este tentat de proiectul PRU . Sebastian Ghita a mai spus ca ”numai un nebun” nu si l-ar dori pe Victor Ponta lider de partid, avand in vedere scorul politic de care se bucura.

Foto: romaniatv.net

Sebastian Ghita a dezvaluit ca are o relatie buna cu Bogdan Diaconu si ca amandoi sustin valori comune.

"Am avut o discutie saptamana trecuta cu Bogdan Diaconu, cred ca a vorbit cu o multime de deputati si senatori. Bogdan Diaconu este prietenul meu, am o relatie foarte buna cu Bogdan si este un om care uneori spune ceea ce gandim toti, dar ne este rusine sa spunem in tara noastra.

PSD si PNL sunt obligate sa joace un joc de comunicare mai safe, mai cu perdeaua trasa, chiar daca in randul PSD si PNL sunt multi oameni care spun ca e distrus capitalul romanesc, ca astazi, companii romanesti, care, in loc sa primeasca credite de la banci pentru a creste sunt blocate de ANAF, un ANAF care se lauda cu asta: am blocat 16.000 de companii romanesti. PSD si PNL nu pot spune ca, astazi, nu putem sa bagam bani in spitale pentru ca vine FMI si ne spune sa nu dublam salariile medicilor, vine FMI si ne spune nu dati bani profesorilor, dar in schimb se aduc tone de multinationale care sa ne fure banii si care nu platesc un leu impozit pe profit. Asta a fost discutia cu Bogdan Diaconu si, da, cred ca un loc in care avem toti posibilitatea de a spune toti ce credem, fara a ne teme ca vine ambasadorul hot al Olandei si ii cearta pe liderii de partid", a declarat Sebastian Ghita, pentru Stiripesurse.ro.

Sebastian Ghita a explicat ca ar fi tentat de un astfel de proiect si a spus ca numai un nebun nu si l-ar dori pe Victor Ponta in partid.

"Numai nebun sa fii, vazandu-i cifrele si favorabilitatea in fata oamenilor, sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider de partid", a mai spus Sebastian Ghita, intrebat daca inrolarea sa in PRU ar deschide parghiile de comunicare cu Victor Ponta.

"Nu cred  ca are legatura. Victor Ponta este la fel de bun prieten cu Bogdan Diaconu, cum este si cu mine. Pe Victor Ponta trebuie sa-l intrebati personal ce vrea sa faca", a precizat Sebastian Ghita.

Deputatul sustine ca nu a luat o hotarare in privinta candidaturii sale la parlamentare. "Nu am luat o decizie in privinta candidaturii mele, dar sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim (PRU - n.r.), fara sa ne fie frica ca facem rau partidului in fata strainilor. Eu nu sunt strain in tara mea", a completat Sebastian Ghita.

Citeste si: Alegeri parlamentare 2016. Victor Ponta vrea sa candideze din partea PSD Gorj


(415 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Sebastian Ghita: Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider de partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7519268989563 seconds.