Marți, 30 August 2016 - 05:24 AM Aleg.RO: Alti doi parlamentari au trecut la PRU, printre ei Daniel Savu

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Randurile formatiunii conduse de Bogdan Diaconu se ingroasa cu alti doi alesi ai neamului, fosti social-democrati .

 

Este vorba despre senatorul Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, si, pana in martie acest an, social-democrat cu state vechi, si de deputatul Ion Eparu, profesor univarsitar de formatie, ambii alesi ai neamului din Prahova. Anuntul trecerii celor doi in barca PRU a fost facut chiar de catre Diaconu, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, incheiat cu o aluzie in privinta a ceea ce s-a vehiculat a fi posibilitatea ca fostul premier Ponta sa se alature proiectului politic in cauza. “Le urez bun venit noilor colegi din PRU, dl. senator de Prahova (fost PSD) Daniel Savu si dl. profesor universitar Ion Eparu (deputat PSD Prahova)! De astazi suntem mai puternici, iar maine vom fi si mai puternici .. il asteptam pe VP!”, a notat Diaconu, evitand sa treaca in postarea respectiva mai mult decat initialele numelui fostului lider PSD.

Va reamintim ca in ultimul interval, Partidul Romania Unita a primit in randurile sale mai multi alesi ai neamului, cu nume mai mult sau mai putin cunoscute publicului larg. Printre cele mai sonore cooptari se numara, insa, cele ale deputatilor Marius Mihalache, care a plecat de la PSD, ale lui Mario Caloianu, care a parasit PMP-ul lui Traian Basescu, pentru a se alatura PRU, dar mai ales cel al lui Mirel Palada. Fostul purtator de cuvant al lui Victor Ponta, la momentul in care acesta din urma era sef la Palatul Victoria, nu e doar un simplu membru al Partidului Romania Unita, ci si director de comunicare si purtator de cuvant.

sursa foto: Facebook/Bogdan Diaconu

var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(264 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Alti doi parlamentari au trecut la PRU, printre ei Daniel Savu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73916506767273 seconds.