Vineri, 26 August 2016 - 05:18 AM Aleg.RO: Mirel Palada, purtator de cuvant si director de comunicare al Partidului Romania Unita

Publicat de: ---

7plus

Sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant in Guvernul Victor Ponta, va fi noul director de comunicare si purtator de cuvant al Partidului Romania Unita (PRU), formatiune condusa de deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat fostul purtator de cuvant in guvernul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook .

"Cu bucurie va anunt ca, incepand de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare si purtator de cuvant al Partidului Romania Unita. Sunt mandru ca sunt roman. Sunt onorat ca imi pot pune experienta profesionala la dispozitia unui partid tanar, de viitor. Imi doresc o Romanie puternica, sprijinita de capital romanesc puternic. Cred cu tarie in soarta europeana a Romaniei, dar imi doresc ca asta sa nu duca la o nivelare culturala care sa ne stearga specificul limbii si istoriei si obiceiurilor. Si mai ales si mai ales, intr-o Europa puternica, imi doresc ca Romania sa fie aparata de tendintele neo-colonialiste mascate in ideologie neo-liberala. Cred cu tarie ca e vremea ca in politica romaneasca sa existe un curent nationalist sanatos, decent, nu isteric, nu izolationist, ci de echilibru valoric, la fel cum si alte partide isi poarta cu mandrie sintagma de 'National' in denumire. Sa fie intr-un ceas bun!", a scris Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

Fostul purtator de cuvant in guvernul Ponta a precizat ca isi va incepe activitatea la PRU incepand de saptamana viitoare. Informatia a fost confirmata si preluata pe pagina de Facebook a presedintelui PRU, Bogdan Diaconu.


(141 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Mirel Palada, purtator de cuvant si director de comunicare al Partidului Romania Unita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.056421995163 seconds.