Miercuri, 24 August 2016 - 05:22 AM Aleg.RO: Sondaj PNL: Dacian Ciolos, 43% in Bucuresti si 30% in sondajul national / Busoi: PSD scor de 43%, PNL 29%, USR 10%

Publicat de: ---

7plus

Surse din PNL au declarat pentru MEDIAFAX ca ministrii tehnocrati au obtinut scoruri mult mai mici decat Dacian Ciolos in sondajele comandate de PNL . 

Potrivit unor surse, ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu este cotat cu 9%, la fel ca vicepremierul Vasile Dincu, in timp ce ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea si ministrul Muncii, Dragos Pislaru au doar 2%, iar vicepremierul Costin Borc 1%.

De asemenea, la intrebarea care este ministrul pe care il apreciati cel mai mult, 46% au raspuns niciunul.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Liberalii l-au invitat de mai multe ori pe Dacian Ciolos sa faca parte din partid. Cea mai recenta declaratie este cea a liderului PNL Bucuresti, Cristian Busoi, care a spus ca l-ar dori premier si dupa alegerile parlamentare, chiar daca nu se va inscrie in partid. Busoi a mai spus ca PNL este deschis pentru candidatura unor membri ai Cabinetului Ciolos, pe listele partidului.

Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea a declarat duminica, intrebat in legatura cu o eventuala candidatura la alegerile parlamentare, ca acest lucru va fi intr-o formula pe care o va decide premierul Dacian Ciolos, daca va fi cazul.

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat, marti, ca potrivit sondajelor comandate de partid, la nivelul Capitalei, PSD are un scor de 43%, PNL 29%, USR 10%, ALDE 7% si PMP 5%, in timp ce la nivel national PSD are 37%, PNL 31% si USR 4%.

„Sondajul pe Bucuresti a fost prezentat si au fost prezentate si rezultatele sondajului national, cel putin intentia de vot. Sondajul pe Bucuresti a fost desfasurat intre 11 si 19 august de catre Institutul CURS, in Bucuresti, pe 800 de respondenti cu o marja de eroare de sub 3% si au rezultat cateva concluzii foarte interesante de care vom tine cont in strategia noastra politica din aceasta toamna. In ceea ce priveste scorurile partidelor, in Bucuresti, sondajul a relevat urmatoarele rezultate: PSD 43%, PNL 29%, USR 10%, ALDE 7% si PMP 5%”, a declarat presedintele PNL Bucuresti, la finalul sedintei Comisiei de unificare a partidului.

Cristian Busoi a afirmat ca, la nivel national intr-un sondaj facut in aceeasi perioada, de catre Novel Researc, PSD are 37%, PNL 31%, USR 4%.

Liderul PNL Bucuresti a afirmat ca cifele din sondaje contrazic „asa zisele analize” care spun ca dupa pierderea alegerilor locale PNL a inregistrat un recul si ca partidul se zbate la scoruri de o cifra sau putin peste 10%.

„Sunt doar intoxicari de presa. (
) PSD doar da pe surse si falsifica sursele, PNL isi asuma sondajele”, a spus Busoi.

Sondajul pentru Bucuresti a aratat ca este pentru prima data cand sanatatea a devenit prioritatea numarul 1 a cetatenilor, in restul sondajelor economia si locurile de munca aflandu-se pe primul loc. „21% dintre respondenti au fost preocupati de sistemul de sanatate, 17% economia, coruptia 16%, nivelul pensiilor 10%”, a spus liderul PNL Bucuresti.

Busoi a declarat ca PNL transforma intr-o tema prioritara dublarea salariilor medicilor in urmatorii doi ani, dupa ce 40% dintre respondenti au declarat ca sunt de acord cu aceasta masura, 36 de acord, in timp ce doar 12% sunt partial in dezacord si 6% foarte in dezacord.

Citeste si: PNL ii cere ministrului de externe retragerea consulilor de la Barcelona, Bilbao, Torino si Balti, ”clienti politici numiti de guvernul Ponta” Citeste si: Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Politizarea managementului scolilor e un virus de care trebuie sa scapam cat mai curand Citeste si: Liste la alegerile parlamentare. Candidatura Adrianei Saftoiu, vehiculata de PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor Citeste si: Saftoiu: Nu are rost sa ne pacalim. Noile echipe de la PNL, in mare parte, sunt vechile echipe Citeste si: Primul liberal care isi da demisia pe fondul tensiunilor din PNL Bucuresti. Diana Tusa: Ne intoarcem la Caragiale. M-am saturat de atata ipocrizie Citeste si: Cristian Busoi, Presedintele PNL Bucuresti, si-ar dori ca Ciolos sa candideze pe listele PNL in Capitala, dar il vrea premier oricum: "Oricare dintre aceste doua variante poate fi una fezabila si buna"

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(99 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Sondaj PNL: Dacian Ciolos, 43% in Bucuresti si 30% in sondajul national / Busoi: PSD scor de 43%, PNL 29%, USR 10% | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.92272996902466 seconds.