Joi, 18 August 2016 - 05:31 AM Aleg.RO: Basescu catre cei nemultumiti de fuziunea PMP-UNPR: Fie acceptati deciziile, fie ne despartim!

Publicat de: ---

jurnalulnational

Organizatiile PMP Maramures, Galati si Giurgiu i-au semnalat lui Traian Basescu ca se confrunta cu probleme legate de fuziunea dintre PMP si UNPR .

"Maramures, Galati, Giurgiu. Pentru Maramures este emisa o decizie, o discutam", a conchis presedintele PMP Traian Basescu.

Deputatul Nutu Fonta (fost UNPR) s-a aratat nemultumit ca nu a fost numit presedintele organizatiei Maramures.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

"In trei saptamani, am venit de cinci ori la Bucuresti sa constat ca primeste colegul de la PMP decizia, deci ceva nu se asaza", a sustinut deputatul Nutu Fonta, in CEX PMP.

In replica, Traian Basescu a subliniat ca "s-a asezat".

„Ba, s-a asezat. Decizia este data, considerati ca s-a asezat”, i-a replicat Basescu.

Nutu Fonta a afirmat ca "nu este normal" ce se intampla.

"Am venit de cinci ori la Bucuresti sa mi se spuna ca sunt presedinte, sa se confirme in presa ca sunt presedinte si apoi sa se schimbe, cred ca nu este normal”, a insistat Fonta.

Traian Basescu i-a spus deputatului Nutu Fonta ca fie accepta decizia partidului fie se despart.

"Avem doua variante: acceptati decizia luata la varful partidului conform mandatului dat sau daca nu ne despartim. La ultimul CEX s-a primit un mandat prin care eu si cei doi presedinti executivi eram mandatati sa luam decizii. Acolo unde nu s-a rotunjit o intelegere la nivel local s-au luat decizii in conformitate cu mandatul primit", a sustinut Traian Basescu.

Citeste si: Klaus Iohannis a plecat intr-o "deplasare privata" de opt zile in Germania. Este a patra vacanta a presedintelui in mai putin de doi ani de cand a fost ales sef al statului Citeste si: Adriana Saftoiu vrea test de limba romana pentru candidatii la alegerile parlamentare/ Reactia unei colege din PNL: Colegii mei nu sunt agramati, redusi mintal sau asistati sociali Citeste si: Autoritatea Electorala Permanenta: Peste 500 de romani din diaspora au optat pentru votul prin corespondenta in ultima saptamana Citeste si: Tariceanu: Dragnea are experienta necesara, poate sa-si asume functia de premier Citeste si: Dacian Ciolos, apel pentru sustinerea lui Ponor si Dragulescu: "Haideti sa nu fim doar consumatori de victorii, sa fim suporteri adevarati" Citeste si: Nicolae Paun scapa definitiv de controlul judiciar in dosarul privind fondurile pentru romi Citeste si: Iohannis, tradus in chineza. Cartea "Pas cu pas" va fi lansata la Targul de la Beijing/ Institutul Cultural Roman: "Initiativa traducerii si a lansarii apartin editorului chinez"

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(110 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Basescu catre cei nemultumiti de fuziunea PMP-UNPR: Fie acceptati deciziile, fie ne despartim! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.76496195793152 seconds.