Miercuri, 03 August 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Vesti proaste pentru alesi! Parlamentarii ar putea fi demisi prin referendum local

Publicat de: ---

Antena 3

Parlamentarii se bucura acum de legea privind pensiile speciale pentru ei, care a intrat in vigoare de la 1 august . Cu toate acestea, alesilor locali li se pregateste ceva.

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) anunta ca va propune modificarea legislatiei, astfel incat sa poata fi organizat un referendum local in circumscriptie de demitere a parlamentarului, in masura in care acesta nu isi va desfasura activitatea corespunzator, scrie psnews.ro.

„La momentul adoptarii atat a Legii privind pensiile speciale pentru parlamentari, cat si a Legii pentru modificarea art. 45 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor (15 decembrie 2016), CNMR protesta vehement fata de hotararile luate in acest sens de Parlamentul Romaniei, considerand atunci ca este atat un act de sfidare a drepturilor omului, cat si unul de discriminare”, anunta ONG-ul.

 


(200 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Vesti proaste pentru alesi! Parlamentarii ar putea fi demisi prin referendum local | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2714009284973 seconds.