Miercuri, 03 August 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: DNA joaca alba-neagra cu spaga lui Ioan Oltean. Unde au disparut banii de mita

Publicat de: ---

Antena 3

Sacul cu bani din dosarul lui Ioan Oltean a disparut . Asa ca acum fostul lider PDL va fi judecat doar pentru complicitate la trafic de influenta. În rechizitoriul DNA, nu mai exista acuzatia de luare de mita.

La sfarsitul anului trecut, procurorii DNA precizau ca deputatul Ioan Oltean, care avea relatii apropiate cu Mihai Rotaru si cu presedinta ANRP, Crinuta Dumitrean, si-a exercitat influenta la aceasta din urma pentru urgentarea si aprobarea despagubirii in favoarea lui Rotaru.

În schimbul acestui ajutor, Mihai Rotaru i-a dat lui Ioan Oltean suma de 600.000 euro anterior datei de 17.06.2010, locul primirii banilor fiind in incinta unei parohii din Chitila, potrivit comunicatului DNA de atunci.

„Eu am invatat la Drept ca o judecata se face exclusiv in sala de judecata pe baza probatoriului din dosar. Am mai invatat la Drept ca in cursul unei cercetari penale, chiar si atunci cand procurorul descopera elemente probatorii care il dezavantajeaza pe el ca procuror, dar il avantajeaza pe cel pe care il cerceteaza trebuie sa le aduca la cunostinta pentru ca asa este corect si asa este obligatoriu. Probabil ca, daca s-a disjuns, nu au fost suficiente elemente probatorii. Se va finaliza in instanta”, a declarat deputata Ana Birchall in emisiunea La ordinea zilei.


(124 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

DNA joaca alba-neagra cu spaga lui Ioan Oltean. Unde au disparut banii de mita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.7142961025238 seconds.