Marți, 02 August 2016 - 05:00 AM Aleg.RO: PNL vrea nominalizarea noului viceguvernator

Publicat de: ---

Bursa      Bogdan Olteanu a demisionat, ieri, din functia de viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, dupa ce a fost retinut de DNA si plasat in arest la domiciliu de instanta suprema, fiind acuzat ca ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro pentru a-si folosi influenta .
     Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a declarat la iesirea din arest: "E un moment greu. E un moment trist si o perioada foarte trista, sper sa se termine cat mai repede. Doresc sa obtin achitarea cat mai rapid ca sa reincep o viata normala. Pana la acel moment voi face ceea ce onoarea si respectul fata de institutia din care am facut parte imi cere. Voi transmite cat de rapid demisia mea din conducerea Bancii Nationale si voi urma sa imi sustin cauza in justitie".
     Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, ieri, ca actualul Consiliu de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei poate functiona pana la 1 septembrie cu un om in minus, adaugand ca nominalizarea pentru pos¬tul care va ramane vacant apartine liberalilor. In opinia lui Vasile Blaga, exista un algoritm parlamentar care a functionat si care s-a respectat intotdeauna. "Nu vad de ce nu s-ar res¬pecta si acum", a spus co-presedintele PNL, adaugand, insa, ca nu vrea sa dea nume momentan.   


(105 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

PNL vrea nominalizarea noului viceguvernator | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 3.4735147953033 seconds.