Marți, 02 August 2016 - 05:00 AM Aleg.RO: Bogdan Olteanu a demisionat din functia de viceguvernator al BNR

Publicat de: ---

AMOS News

Avocatul lui Bogdan Olteanu a confirmat faptul ca fostul presedinte al Camerei Deputatilor a demisionat din functia de viceguvernator al BNR .

Bogdan Olteanu a fost eliberat vineri noaptea, dupa 24 de ore de la retinerea sa de catre DNA pentru o acuzatie de trafic de influenta care ar fi avut loc in 2008, in perioada cand detinea functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Olteanu este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru a-l sustine in functia de guvernator al Deltei pe jurnalistul Liviu Mihaiu. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu de judecatorii instantei supreme.

"E un moment greu. E un moment trist si o perioada foarte trista, sper sa se termine cat mai repede. Doresc sa obtin achitarea cat mai rapid pentru a reincepe o viata normala. Pana la acel moment voi face ceea ce onoarea si respectul fata de institutia din care am facut parte imi cere. Voi transmite cat de rapid demisia mea din conducerea Bancii Nationale si voi urma sa imi sustin cauza in justitie", a declarat fostul presedinte al Camerei Deputatilor la iesirea din arest.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroonpfjlgpdy', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' }); Citeste si: Olteanu, la iesirea din arest: E un moment greu si o perioada foarte trista. Voi transmite cat mai rapid demisia Citeste si: Arest la domiciliu pentru viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu. Instanta a respins cererea DNA de arest preventiv Citeste si: DNA vrea arestarea lui Bogdan Olteanu pentru trafic de influenta. Acesta neaga ca a luat bani de la Vintu/ Avocat: Masura controlului judiciar este exagerata, raportat la probele din dosar Citeste si: Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu, retinut joi noaptea pentru trafic de influenta petrecut in 2008. DNA il acuza ca ar fi primit un milion de euro printr-un intermediar, la sediul unui partid politic

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrovdgqfjqmdt', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroycpjcmgity', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' });


(186 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Bogdan Olteanu a demisionat din functia de viceguvernator al BNR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1261208057404 seconds.