Luni, 04 Iulie 2005 - 07:19 AM Aleg.RO: «CAPITANUL» BASESCU SCUFUNDA «NAVA» TRITON

Publicat de: Lidia Popeanga, Al.R

gardianul «Gardianul» a aflat de ce presedintele Romaniei a riscat sa fie vazut in localul unui contrabandist din Constanta In numarul nostru de sambata, am anuntat faptul ca presedintele Traian Basescu s-a abatut de la protocolul stabilit pentru vizita de la Constanta. Impreuna cu patru persoane, presedintele a intrat, pentru cateva minute, in Restaurantul "Zorile Marii". A fost o greseala pentru Protocolul Zero al Administratiei Prezidentiale pentru ca functionarii de acolo ar fi trebuit sa-l traga de maneca pe Traian Basescu si sa-i spuna ca se va expune barfelor, deoarece Restaurantul ii apartine controversatului om de afaceri Nicu Caracota, cercetat in mai multe dosare de contrabanda. Ca sa refaci o parte din CV-ul patronului de la "Zorile Marii", este de-ajuns sa tastezi numele acestuia pe Internet, adica nu era nevoie de cine stie ce operatiune a serviciilor secrete.

Astazi suntem in masura sa va dezvaluim ce anume l-a determinat pe presedintele Traian Basescu sa riste sa fie vazut in localul lui Nicu Caracota.


Firma de marinari

Din declaratia de interese a presedintelui Romaniei reiese ca el are actiuni la firma "Triton" SA. Unul dintre asociatii sai in aceasta firma este Paul Branza, director al Autoritatii Navale Romane. El a fost ofiter navigator de marina. Aceasta nu este singura legatura cu Traian Basescu, Paul Branza fiind si membru al Partidului Democrat. Un alt asociat este Dumitru Ionescu, fost sef mecanic pe nava "Biruinta", in perioada in care comandantul vaporului era Traian Basescu.


(700 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Lidia Popeanga, Al.R


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

«CAPITANUL» BASESCU SCUFUNDA «NAVA» TRITON | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66173887252808 seconds.