Miercuri, 29 Iunie 2016 - 05:14 AM Aleg.RO: Concediul de crestere a copilului ar putea suferi modificari. Un nou proiect vine cu trei variante

Publicat de: ---

Antena 3

Un nou proiect de lege privind indemnizatia de crestere a copilului a fost depus la Senat de catre deputatul PSD Valentin Andrei Sava .

Social-democratul vine cu trei variante de concediu, de sase luni, un an sau doi ani. Mai mult, la aceste trei variante se adauga, pentru cei care decid sa revina mai repede la serviciu, un stimulent de insertie de 85% din salariul minim pe tara, adica 893 de lei, fata de 500 de lei, cat prevede legea in prezent.

Indemnizatia pentru parintii care opteaza sa stea un an acasa reprezinta 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni, iar pentru cei care stau doi ani acasa, indemnizatia va ajunge la 70% din media veniturilor nete realizate in ultimul an, scrie stirileprotv.ro.

 


(867 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Concediul de crestere a copilului ar putea suferi modificari. Un nou proiect vine cu trei variante | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58191680908203 seconds.