Miercuri, 22 Iunie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Gelu Diaconu anunta trimiterea dosarului sau in instanta: “Am o frustrare teribila”

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Diaconu a dat ochii cu procurorii DNA, de la care a aflat, din cate a lamurit insusi fostul sef al ANAF-ului, faptul ca urmeaza sa fie trimis in judecata, in dosarul in care s-a inceput urmarirea penala pe numele sau.

 

Este vorba despre cauza in care este cercetat si deputatul Paun, sef al Asociatiei “Partida Romilor Pro Europa”. Cat priveste prezenta sa, in aceasta prima parte a zilei, la sediul central al DNA-ului, Diaconu a explicat faptul ca a dat o declaratie scurta, in care a mentinut aspectele pe care le sustinuse in memoriul depus la aceasta institutie, dar si ca pana la acest moment nu a avut acces la dosarul respectiv, pentru simplul motiv ca nu a avut un aparator legal. “Dosarul va deveni public, eu nu am avut acces la el, pentru ca nu am avut avocat, nu am solicitat si nu am dorit sa am avocat (…) e o chestiune care tine, in opinia mea, strict de profesia fiscala, chiar daca am avut calitatea de suspect si acum m-am trezit in instanta”, a explicat fostul sef al Fiscului, din fata sediului procurorilor anticoruptie.

Cat priveste acuzatiile pe care procurorii i le aduc in cazul unei circulare prin care cei din “Partidei Romilor” ar fi fost scutiti de plata darilor catre stat, Gelu Diaconu si-a sustinut – deocamdata doar in fata presei- nevinovatia, dand de inteles, insa, ca e convins ca totul se va lamuri si in instanta. “Am o frustrare teribila, dar cu toate acestea veti vedea ca adevarul va iesi la suprafata.  La mine nu a fost absolut nicio interventie (…) cred ca este o (…) logica pe care aluneca organul de cercetare penala, bazandu-se pe aceste interventii care inteleg ca exista in dosar, dar nu la adresa mea (…) eu cunosc realitatea, sunt in cauza”, a sustinut fostul conducator al ANAF-ului.

sursa foto: obiectiv.info

. var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(197 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Gelu Diaconu anunta trimiterea dosarului sau in instanta: “Am o frustrare teribila” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.65101385116577 seconds.