Miercuri, 22 Iunie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Elena Udrea, atac la autoritatea presedintelui: "Este evident ca nu Iohannis este seful Romaniei" (VIDEO)

Publicat de: ---

romanialibera Deputatul Elena Udrea a fost invitata de marti a lui Silviu Manastire, in cadrul emisiunii Dosar de Politician de la B1 TV . Aceasta a dezbatut numeroase subiecte, printre care activitatea Guvernului lui Dacian Ciolos, dar si autoritatea lui Klaus Iohannis. "Ma uit la acest Guvern de tehnocrati si constat ca este un proiect esuat al celor care conduc astazi Romania si care incearca sa ne spuna ca nu avem nevoie de politicieni si de clasa politica si ca e de ajuns sa avem niste executanti de ordine", a spus Udrea. "Este evident ca nu Iohannis este seful Romaniei. Este evident pentru toata lumea ca nu Iohannis este la butoane, deci intrebarea este: «Cine este la butoane?»", a precizat deputatul. Elena Udrea, atac la autoritatea presedintelui: "Este evident ca nu Iohannis este seful Romaniei"


(235 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Elena Udrea, atac la autoritatea presedintelui: "Este evident ca nu Iohannis este seful Romaniei" (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.