Miercuri, 22 Iunie 2016 - 06:24 AM Aleg.RO: Zgonea afla abia saptamana viitoare soarta sesizarilor sale la CCR

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Deputatul care, pana zilele trecute, ocupa fotoliul corespunzator celui de-al treilea om in stat mai are de asteptat pana sa afle daca judecatorii Curtii Constitutionale ii dau sau nu dreptate in privinta celor doua sesizari pe care le-a adresat completului de 9 magistrati in fruntea carora se afla, interimar, Valeriu Dorneanu .

 

Totul ca urmare a faptului ca magistratii Curtii, reuniti in prima parte a zilei in sedinta, pentru a discuta, printre altele, si sesizarile depuse de Valeriu Zgonea -cea de neconstitutionalitate a Hotararii Camerei nr.48/2016 referitor la modificarea si completarea Regulamentului Camerei Deputatilor, dar si cea de neconstitutionalitate privind Hotararea Camerei nr.50/2016 privind vacantarea functiei de presedinte al Camerei Deputatilor si membru al Biroului permanent al Camerei Deputatilor – au decis amanarea pronuntarii unei decizii pana martea viitoare pe 28 iunie.

Va reamintim faptul ca, intr-o prima faza, Zgonea a fost dat afara din PSD la finele lunii aprilie, pentru ca zilele trecute sa se afle ca a pierdut si functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a ramas fara sustinerea reprezentantilor social-democrati din acest for.

. var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(156 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Zgonea afla abia saptamana viitoare soarta sesizarilor sale la CCR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60092616081238 seconds.