Marți, 21 Iunie 2016 - 06:15 AM Aleg.RO: Remaniabilii lui Ciolos

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Mult clamata remaniere a ministrilor tehnocrati s-ar putea produce la sfarsitul acestei luni . Conform surselor, pe lista neagra figureaza titularii a patru portofolii: Educatie, Interne, Agricultura si Transporturi.

 

Achim Irimescu

Odata cu trecerea motiunii simple pe agricultura in Camera Deputatilor, ?favoritul? cursei remanierii pare a fi ministrul Achim Irimescu. Acesta este urmat indeaproape de Petre Toba, seful Internelor – despre care se spune ca a intrat in dizgratia premierului Ciolos imediat dupa ce a fost acuzat de plagiat. O dovada concreta ca se vrea capul lui Toba ar putea fi atacul lansat de Catalin Drula (consilierul premierului) impotriva MAI, pe motiv de tergiversare a rezolvarii problemei ridicarii masinilor parcate ilegal.

Petre Toba

Instanta obliga guvernul sa-si faca treaba. Exista o rezistenta la nivelul M.A.I. in a face orice pas in acest sens (…) Lucrurile sunt clare, oamenii stiu ce au de facut, (…) dar nu vor. (…) Ceva este complet disfunctional in felul cum unele institutii isi servesc misiunea si pe cetatean?, a acuzat Drula, ieri, pe Facebook.

Adrian Curaj

Pe langa Irimescu si Toba, premierul Ciolos mai este nemultumit si de prestatia ministrilor Adrian Curaj (Educatie) si Dan Costescu (Transporturi). Primul a pacatuit in problema rezolvarii problemei plagiatelor, iar al doilea pastoreste un domeniu in care neregulile se tin in continuare lant.

Dan Costescu

. var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(170 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Remaniabilii lui Ciolos | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.