Marți, 21 Iunie 2016 - 06:15 AM Aleg.RO: Ponta acuza: Dragnea nu m-a vrut

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

Desi sustine ca nu a avut ocazia sa intre in conflict cu Liviu Dragnea, Victor Ponta il acuza pe liderul social-democratilor ca i-a blocat accederea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor din motive personale si in dauna PSD .

 

Razboiul Victor Ponta - Liviu Dragnea nu mai poate fi mascat

Lasat de Dragnea fara sefia Camerei, Ponta nu-si poate ascunde ciuda. ?Eu nu mi-am dorit foarte tare acea functie. A fost o discutie acum vreo luna de zile, inainte de campanie, cu domnul Dragnea si cu cativa colegi, care mi-au zis ca ar fi bine, apoi lucrurile s-au schimbat si ce-am avut si ce-am pierdut (?) Dupa ce ai fost prim-ministru si deputat (ma pregatesc sa candidez pentru al patrulea mandat), sigur ca as fi putut indeplini functia de presedinte al Camerei, dar cred ca mi-e mai bine asa, ca sa fiu sincer. Liviu si-a schimbat opinia?, a incercat Ponta sa-l acuze pe Dragnea fara a recunoaste cat de tare a fost afectat el de toata povestea. Intrebat direct daca are un conflict cu Dragnea, Ponta a negat initial, dar imediat a adaugat ca actualul lider al PSD i-a blocat revenirea in fruntea scenei politice din motive personale si in dauna partidului: ?N-am avut ocazia s-avem conflicte. A fost o decizie pe care Liviu Dragnea probabil ca a luat-o banuiesc ca personal, pentru ca pentru PSD cred ca era mai bine sa fiu mai in fata?.

. var venus30601 = { 'blockId': 30601, 'async': true }; (function (w, d, o, t) { o.send = function () { (o.queue = o.queue || []).push(arguments); }; var s = d.createElement(t); if (o.async) s.async = 1; s.src = 'http://block.s2block.com/rotator/30601.js'; var i = d.getElementsByTagName(t)[0]; i.parentNode.insertBefore(s, i); o.send('pageview'); })(window, document, venus30601, 'script');


(220 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Ponta acuza: Dragnea nu m-a vrut | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57267594337463 seconds.