Vineri, 17 Iunie 2016 - 05:55 AM Aleg.RO: Ministrul Agriculturii ar putea fi schimbat. Ciolos: Voi lua o decizie

Publicat de: ---

Antena 3

Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi ca va avea o discutie cu ministrul Achim Irimescu, dupa ce <a href="http://www .antena3.ro/actualitate/a-trecut-motiuna-pe-agricultura-361286.html" target="_blank">in Camera Deputatilor a trecut motiunea simpla pe Agricultura, potrivit agerpres.ro.

"O sa am o discutie cu dansul (cu Achim Irimescu - n.r.) si voi lua o decizie in perioada imediat urmatoare, dupa o evaluare pe care o sa o fac eu. Dupa cum stiti (...), nu exista o obligatie din partea premierului de a demite ministrul respectiv. Exista un angajament atunci cand motiunea a trecut ca acele elemente care erau prevazute in motiune - elemente de decizie sau elemente foarte practice - sa fie luate in considerare de Guvern", a afirmat premierul, intr-o conferinta de presa la Guvern.

Ciolos a adaugat ca problema subventiilor in agricultura se afla in atentia sa inainte de a se dezbate motiunea si a explicat ca o intarziere la plata acestora a existat "practic in toate statele membre, pentru ca e primul an in care se aplica noua politica agricola comuna si deciziile privind calendarul de plata a acestor subventii a depins de rapiditatea cu care s-au luat sau nu anumite decizii de repartizare a fondurilor pentru anul trecut".

Motiunea impotriva ministrului Agriculturii, adoptata. Gorghiu: Cand trece o motiune, ministrul trebuie schimbat


(359 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Ministrul Agriculturii ar putea fi schimbat. Ciolos: Voi lua o decizie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60408496856689 seconds.