<span itemprop="copyrightHolder provider sourceOrganization" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization" itemid="http://www.wall-street.ro"> <meta itemprop="name" content="WallStreet.ro"/> <meta itemprop="url" content="http://www.wall-street.ro"/>

Potrivit surselor citate, Gheorghe Piperea nu este de acord sa deschida lista PNL pentru alegerile parlamentare si nici sa conduca filiala de Bucuresti, cu unul dintre cele mai slabe scoruri la alegerile locale, daca nu va avea libertatea de a face reforma in filiala si de a decide in privinta anumitor persoane care se vor afla pe lista pentru parlamentare.

Gheorghe Piperea a anuntat deja oficial ca doreste sa faca un tandem cu deputatul Daniel Catalin Zamfir, initiatorul legii darii in plata. Acest tandem ar reprezenta deschiderea de catre Piperea a listei PNL pentru Senat si prezenta lui Zamfir, cap de lista, pentru Camera Deputatilor, au precizat aceleasi surse.

De asemenea, Piperea ar avea in plan un proiect mai amplu, national, de stabilire a unor teme clare ale PNL pentru alegerile generale, in special in privinta justitiei.