Marți, 14 Iunie 2016 - 06:20 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: "Nu vreau sefia Camerei. Nu pot sa stau cu ciocanelul in mana, sa ii dau cuvantul domnului Cernea"

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, de la Camera Deputatilor, ca nu isi doreste sefia Camerei, in contextul in care <a href="http://www .antena3.ro/politica/zgonea-presedinte-camera-deputati-vot-362143.html" target="_blank">Valeriu Zgonea a ramas fara aceasta functie.

"Eu in continuare cred ca este nevoie de foarte multi dintre noi in teritoriu, in campania pentru parlamentare. Eu nu as putea sa stau cu ciocanelul in mana aici si sa ii dau cuvantul domnului Cernea. În aceste conditii, toti cei care vor sa castige PSD, vin in echipa de campanie."

Numele lui Liviu Dragnea a aparut, pe surse, ca posibil inlocuitor al lui Zgonea, pentru functia de presedinte al Camerei.

Valeriu Zgonea a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost revocat din functie. La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din functia de presedinte al Camerei.


(174 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Liviu Dragnea: &quot;Nu vreau sefia Camerei. Nu pot sa stau cu ciocanelul in mana, sa ii dau cuvantul domnului Cernea&quot; | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69766592979431 seconds.