Marți, 14 Iunie 2016 - 06:20 AM Aleg.RO: Radu Tudor: Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica PSD

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul premier Victor Ponta arata ca se departeaza pe zi ce trece de politica partidului sau, PSD, este de parere analistul politic Radu Tudor, facand referire la declaratiile contradictorii ale lui Dragnea si Ponta in ce priveste eventuala suspendare a presedintelui .

”Mi se pare ca pe zi ce trece, Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica oficiala a PSD”, a spus Radu Tudor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Jurnalistul a explicat ca atunci cand au fost intrebati despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, seful PSD Liviu Dragnea a raspuns ca ”nici vorba de asa ceva”, ca nu se poate vorbi de o atitudine asa ostila a PSD la adresa sefului statului.

În aceeasi zi, dupa circa a ora, fostul premier Victor Ponta a postat pe Facebook si arata ca vrea demisia presedintului.

Acestea nu sunt singurele declaratii contradictorii intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti.

El spera ca la votul de marti din sedinta conducerii PSD va fi sustinut in primul rand de Liviu Dragnea.

Referitor la acest subiect, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat: ''Daca s-a autopropus (n.r. Victor Ponta), nici nu trebuie sa mai votam'

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, de la Camera Deputatilor, ca nu isi doreste sefia Camerei, in contextul in care Valeriu Zgonea a ramas fara aceasta functie.

Numele lui Liviu Dragnea a aparut, pe surse, ca posibil inlocuitor al lui Zgonea, pentru functia de presedinte al Camerei.

Valeriu Zgonea a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost revocat din functie. La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din functia de presedinte al Camerei.


(216 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Radu Tudor: Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54864406585693 seconds.