Marți, 14 Iunie 2016 - 06:20 AM Aleg.RO: Dragnea: Se vorbeste despre presedintia Camerei de parca este functia de sef al Universului. Mie mi-ar fi rusine sa ocup aceasta functie dupa Valeriu Zgonea (VIDEO)

Publicat de: ---

Kamikaze Functia de presedinte al Camerei Deputatilor nu valoreaza mare lucru, este de parere Liviu Dragnea, presedintele PSD, care a mai sustinut ca lui i-ar fi rusine sa ajunga in aceasta functie, dupa ce postul a fost ocupat de Valeriu Zgonea . Întrebat ce parere are despre faptul ca Victor Ponta a anuntat deja public faptul ca vrea sa ii urmeze lui Zgonea, Dragnea a sustinut: ”vreau sa discut lucrurile astea in interiorul partidului. Daca cineva si-a anuntat candidatura, ori ne aliniem toti in urma acestei dorinte, ori discutam intai in partid. Era bine sa discutam mai intai in partid aceste dorinte. Eu cred ca e nevoie de foarte multi dintre noi in campanie, in teritoriu, nu aici. Cei care vor cu adevarat sa castige alegerile vor veni in conducerea echipei de campanei pentru a sprijini acest lucru, dar in fiecare zi, nu doar din cand in cand. Eu voi spune ce parere am maine, in Comitetul Executiv al partidului”. Dragnea a mai spus ca social-democratii de rand ar fi preferat in primele zile de dupa alegeri sa se vorbeasca despre succesul PSD la locale, nu despre sefia Camerei sau despre o eventuala motiune de cenzura. Dragnea: Se vorbeste despre presedintia Camerei de parca este functia de sef al Universului ”Exista o suparare in partid incepand de luni, cand oamenii erau bucurosi (pentru castigarea alegerilor) si poate ar fi vrut ca macar doua-trei zile sa se discute despre asta, nu despre cine vine la Camera si despre motiunea de cenzura. Acum se vorbeste in fiecare zi de aceasta functie de parca este functia de sef al Universului. Functia asta valoreaza fix zero acum. Mie mi-ar fi rusine sa ocup aceasta functie dupa Valeriu Zgonea. Trebuie sa fie cineva care sa se sacrifice. De ce este atat de importanta aceasta functie? Aceasta functie schimba ceva? Aduce paine pe masa romanilor? Pot avea sansa vreodata macar sa avem o discutie cu presa fara sa vorbim despre aceasta functie sau despre motiunea de cenzura?”, a mai sustinut liderul PSD.


(132 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Dragnea: Se vorbeste despre presedintia Camerei de parca este functia de sef al Universului. Mie mi-ar fi rusine sa ocup aceasta functie dupa Valeriu Zgonea (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62999296188354 seconds.