Marți, 14 Iunie 2016 - 06:20 AM Aleg.RO: Declaratie incredibila a unui parlamentar: “Ma bucur extrem de mult ca am scapat de Valeriu Zgonea”

Publicat de: ---

Antena 3

Valeriu Zgonea a pierdut functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce a fost revocat din functie . La propunerea grupului PSD, Zgonea a fost revocat din functia de presedinte al Camerei.

Presedintele de sedinta, Florin Iordache, a luat act de revocarea din functie a lui Valeriu Zgonea, iar apoi s-a dat votul.

Subiectul a fost dezbatut intr-o editie speciala realizata de Oana Zamfir, luni, la Antena 3.

Steluta Cataniciu, parlamentar ALDE, a explicat ca aceasta este o functie importanta, fiind a treia functie in stat si ca debarcarea lui Zgonea din fruntea acestei institutii este foarte buna.

“Ma bucur extrem de mult ca am scapat, nu eu, Camera Deputatilor a scapat de Valeriu Zgonea, pentru ca Valeriu Zgonea va ramane in istoria Camerei ca presedintele care a ingenuncheat Parlamentul. Eu i-am spus acest lucru de acum doua-trei luni de zile, de la tribuna Camerei. Parlamentul a fost ingenuncheat in fata institutiilor de forta, ma refer la DNA.”


(123 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Declaratie incredibila a unui parlamentar: “Ma bucur extrem de mult ca am scapat de Valeriu Zgonea” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63868618011475 seconds.