Marți, 14 Iunie 2016 - 06:20 AM Aleg.RO: Dragnea, despre sefia Camerei: Aceasta functie are acum valoare zero. Mie mi-ar fi rusine sa ocup functia asta

Publicat de: ---

curierulnational

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca ar fi fost de preferat ca mai intai sa se discute in partid despre candidaturile la presedintia Camerei Deputatilor, iar ulterior acestea sa fie facute publice .

Victor Ponta si Liviu Dragnea

"La noi in partid, in general, cine si-a dorit o functie a expus aceasta dorinta in interiorul partidului. Maine, tot fiind chemati colegi la CExN pentru a discuta stadiul nou al negocierilor, sigur ca putem discuta si subiectul asta pe care il puteam discuta si in BPN. M-am abtinut in aceasta perioada sa spun pe cine as vedea la Camera Deputatilor, principalul motiv fiind ca vreau sa discut lucrurile astea in interior. Daca cineva si-a anuntat candidatura avem doua variante: ori ne aliniem toti fericiti in urma acestei dorinte, ori discutam in partid. Ar fi fost bine sa discutam in partid si dupa aia sa iasa in presa aceste dorinte si decizii. Daca au fost tinute lucrurile sub control din acest punct de vedere eu zic ca poate a fost bine. Rezultatele s-au vazut", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.El a adaugat ca exista o anumita suparare in PSD ca, incepand din prima zi de dupa alegeri, s-a discutat despre functia de presedinte al Camerei Deputatilor si nu despre rezultatele scrutinului din 5 iunie.

Citeste si:  Victor Ponta candideaza pentru sefia Camerei Deputatilor: Eu sper sa ma sustina in primul rand Liviu

"Cand oamenii erau bucurosi, cu modestie, rezervati, dar destul de bucurosi, parca ar fi vrut ca macar doua — trei zile sa se vorbeasca despre rezultatul alegerilor locale, nu sa discutam despre cine va veni la Camera si despre motiunea de cenzura. Ar fi fost o pretentie amarata a pesedistului de rand. Am ajuns ca in fiecare zi sa vorbim despre aceasta functie ca si cum este functia de sef al Universului", a mentionat Dragnea.

Liderul PSD a subliniat ca  aceasta functie are acum valoare aproape 0. "Mie mi-ar fi rusine sa ocup functia asta dupa Zgonea", a punctat Dragnea in replica pentru anuntul neasteptat al lui Ponta.


(265 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curierul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curierul Național:

Dragnea, despre sefia Camerei: Aceasta functie are acum valoare zero. Mie mi-ar fi rusine sa ocup functia asta | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.