<span itemprop="copyrightHolder provider sourceOrganization" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization" itemid="http://www.wall-street.ro"> <meta itemprop="name" content="WallStreet.ro"/> <meta itemprop="url" content="http://www.wall-street.ro"/>

”I-am spus domnului Dragnea ca intentionez si maine la CEXn si miercuri la Grup sa-mi depun candidatura. Am discutat cu foarte multi colegi care mi-au zis ca e bine pentru PSD si pentru Parlament acest lucru si o sa vedem ce se intampla la vot", a spus Victor Ponta, conform News.ro

Intrebat daca Liviu Dragnea il sustine, Ponta a spus ca nu a mai vorbit cu el de o luna si jumatate si va vedea la vot. "Vedem maine la vot, eu sper totusi sa ma sustina in primul rand Liviu si dupa aceea toti ceilalti colegi”, a spus Ponta.

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, pe 23 mai, dupa o discutie pe care au avut-o la Senat cu presedintele institutiei, Calin Popescu Tariceanu, ca nu isi doreste sa preia functia de presedinte al Camerei Deputatilor, insa a adaugat ca ”in viata nu faci doar ce iti doresti”, iar despre sefia PSD a spus ca, in mod categoric, nu si-o doreste acum.

Intrebat daca a discutat in partid despre sustinerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, Victor Ponta a raspuns negativ.
La insistentele presei, care l-a intrebat daca isi doreste aceasta functie, Ponta a spus: ”Nu, dar in viata nu faci doar ce iti doresti”.
Victor Ponta a fost intrebat daca isi doreste sefia PSD. ”Nu, categoric nu acum”, a spus el.

Pe 27 aprilie, Comitetul Executiv National al PSD a decis excluderea din partid a lui Valeriu Zgonea, care ocupa atunci functia de presedinte executiv al partidului. Zgonea a fost exclus din PSD dupa ce i-a sugerat presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca ar trebui sa renunte la functie pentru ca a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul ”Referendumul”.

Sursa foto: agerpresfoto