Vineri, 10 Iunie 2016 - 06:10 AM Aleg.RO: Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa in dosarul „Mita la PSD”

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea infractiunii de marturie mincinoasa, fiind acuzat ca dat declaratii nesincere in dosarul „Mita la PSD” .

În acest dosar au fost condamnati omul de afaceri Ioan Niculae si fostul presedinte al CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu.

În martie 2015, Viorel Hrebenciuc declara la Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost audiat in calitate de martor in dosarul „Mita la PSD”, ca de finantarea campaniei electorale s-au ocupat Mircea Geoana si apropiatii acestuia, Ionut Costea si Ion Bazac.

„În acest context, Geoana m-a trimis personal la Niculae pentru a-l ruga sa contribuie la finantarea campaniei. Nu a vrut sa discute cu Costea. S-a intalnit cu Niculae, l-a rugat in numele lui Geoana si sa plateasca niste sondaje la INSOMAR. Niculae a fost de acord. A discutat cu Teodorescu. Ulterior, am aflat ca intre Interagro si INSOMAR s-a incheiat un contract privind situatia constructiilor in Romania. Plata s-a facut pentru sondajele de opinie ale lui Geoana”, declara atunci Hrebenciuc.

Tot atunci, Hrebenciuc spunea ca Mircea Geoana l-a trimis la Ioan Niculae pentru a discuta despre finantarea campaniei electorale.

„Nu pot preciza daca Geoana m-a trimis la Niculae pentru o finantare legala sau nelegala. În principiu era legala. Niculae a vrut sa faca plata prin banca. Eu discutam cu alti finantatori doar cand eram trimis”, a sustinut Viorel Hrebenciuc.

 

Sursa: Agerpres


(394 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Viorel Hrebenciuc, trimis in judecata pentru marturie mincinoasa in dosarul „Mita la PSD” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62093806266785 seconds.