Vineri, 10 Iunie 2016 - 06:10 AM Aleg.RO: Hrebenciuc Sr, trimis in instanta pentru marturie mincinoasa

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

Fostul lider al deputatilor social-democrati este deferit justitiei, fiind acuzat ca nu ar fi spus adevarul in momentul in care a fost audiat in instanta.

 

La aproape doua luni de cand s-a aflat faptul ca e urmarit penal in dosarul cunoscut opiniei publice drept “Mita la PSD”, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au decis trimiterea in judecata a fostului parlamentar Viorel Hrebenciuc, pe care il acuza de marturie mincinoasa. Cauza va fi judecata de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1.

Din rechizitoriul cauzei, facut public din directia Ministerului Public, prin intermediul unui comunicat, rezulta urmatoarele aspecte: “Inculpatul Hrebenciuc Viorel a dat, la data 25 octombrie 2011, declaratii nesincere, in calitate de martor, intr-un dosar penal instrumentat de P.I.C.C.J. ? D.N.A. (privind pe inculpatii I.N., B.S.G., T.G. si B.V.), iar, la data 26 iunie 2013, a dat declaratii nesincere  in calitate de martor, intr-o cauza penala (privind pe  aceiasi inculpati) aflata pe rolul Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti. Ca urmare si a faptului ca numitul Hrebenciuc Viorel nu a spus adevarul in legatura cu aspectele pentru probarea carora a fost audiat in calitate de martor, privind fapta savarsita de numitul I.N., Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a dispus achitarea inculpatilor I.N., B.S.G., T.G. si B.V. Ulterior, la data de 19 martie 2015, intr-o cauza penala, in calea de atac a apelului, aflata pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, inculpatul Hrebenciuc Viorel, fiind reaudiat in calitate de martor, a dat declaratii sincere”.

Va reamintim ca Hrebenciuc Sr. a intrat si in vizorul procurorilor DNA, intr-un dosar privind retrocedari de padure, considerate nelegale.


(236 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Hrebenciuc Sr, trimis in instanta pentru marturie mincinoasa | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63948917388916 seconds.