Joi, 09 Iunie 2016 - 06:15 AM Aleg.RO: Tariceanu: Nu comentez declaratiile lui Zgonea pentru ca atunci si eu as contribui la instalarea unei perceptii negative a modului in care functioneaza Parlamentul (VIDEO)

Publicat de: ---

libertatea Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu refuza sa comenteze declaratiile sefului Camerei deputatilor Valeriu Zgonea la adresa sa, sustinand ca in acest fel ar contribui la instalarea unei perceptii negative asupra Parlamentului . Precizarile lui Tariceanu vin dupa ce Zgonea a declarat miercuri ca aseful Senatului are, in ultima vreme, o atitudine aroganta ”de tip vataf” si sustine ca acesta a incalcat regulamentul incvercand sa sa convoace sedinta Birourilor permanente reunite miercuri la ora 9.00. ” Eu v-am pus la dispozitie scrisoarea extrem de civilizata, politicoasa pe care am trimis-o domnului presedinte Zgonea in vederea organizarii reuniunii birourilor permanente reunite. Nu vreau sa fac niciun comentariu in plus pentru ca atunci cred ca si eu as contribui la instalarea unei perceptii negative la modul in care functioneaza Parlamentul, ceea ce nu vreau. Nu vreau sa fac niciun fel de comentariile la declaratiile domnului Zgonea”, a declarat Tariceanu. Tariceanu: Nu comentez declaratiile lui Zgonea pentru ca atunci cred ca si eu as contribui la instalarea unei perceptii negative la modul in care functioneaza Parlamentul ”Regulamentul este extrem de explicit si spune ca atunci cand grupul parlamentar care a acordat sprijinul politic unui parlamentar pentru a fi ales intr-o functie din cadrul structurilor parlamentului este in situatia de a i se fi retras sprijinul politic atunci el pierde dreptul de a ocupa functia respectiv. Eu, ca presedinte al Senatului, nu am cadere sa comentez ceea ce va face Camera Deputatilor. Birourile Permanente au hotarat sa inainteze acest punct de vedere catre biroul permanent al Camerei Deputatilor. (...) Comisia de statut spune ca articolul 32, aliniatul 3 este extrem de explicit si ca nu are nevoie de o alta interpretare”, a mai spus Tariceanu.


(150 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Tariceanu: Nu comentez declaratiile lui Zgonea pentru ca atunci si eu as contribui la instalarea unei perceptii negative a modului in care functioneaza Parlamentul (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.86669898033142 seconds.