Joi, 09 Iunie 2016 - 06:15 AM Aleg.RO: Zgonea: Daca a lupta pentru respectarea legii inseamna a te tine de scaun, atunci sa ma judecati dupa valorile voastre

Publicat de: ---

libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a spune ca are constiinta impacata pentru faptul ca, atat timp cat a ocupat diverse functii publice, a respectat atat partidul care l-a propus, cat si regulamentele si legile .

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor Foto: Romania TV

"Paradoxal sau nu, atunci cand Victor Ponta m-a propus pentru a fi presedinte al Camerei Deputatilor am fost considerat potrivit pentru aceasta functie. La fel am fost apreciat si atunci cand am fost ales prin vot presedinte executiv al partidului. Brusc, dupa ce am 'indraznit' sa am o parere contrara de cea a conducerii, opinia s-a schimbat si care mai de care dintre fostii camarazi s-au inghesuit sa se dezica de toata munca depusa impreuna in toti acesti ani. Nu pot sa nu ma intreb oare cum se propun, mai nou, oamenii pe functii in PSD: pe baza meritocratiei sau mai degraba avand ca singur atu obedienta?", a scris Zgonea, miercuri, pe Facebook.

Citeste si: Ponta: Zgonea sa se opreasca din situatia penibila. Eu trebuia sa fug cu scaunul de la Palatul Victoria?

El a subliniat ca lupta pentru respectarea legii si ca dreptul la opinie a fost castigat de romani din 1989."Eu cred ca dreptul la opinie ni l-am castigat cu totii in 1989 si am constiinta impacata ca atata timp cat am ocupat diverse functii publice mi-am respectat atat partidul care m-a propus, cat si regulamentele si legile care ne guverneaza activitatea. Daca a lupta pentru respectarea legii inseamna a te tine de un scaun, atunci va rog sa imi judecati faptele conform propriilor dvs valori. Sa ataci este foarte simplu, dar sa construiesti este foarte greu", a precizat Zgonea.


(250 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Zgonea: Daca a lupta pentru respectarea legii inseamna a te tine de scaun, atunci sa ma judecati dupa valorile voastre | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.