Joi, 09 Iunie 2016 - 06:15 AM Aleg.RO: Sorin-Dan Mihalache, eliberat din functia de consilier prezidential. A fost numit ambasador in Marea Britanie

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind eliberarea lui Dan Mihalache din functia de consilier prezidential si acreditarea lui ca ambasador al Romaniei in Marea Britanie si Irlanda de Nord, informeaza <a href="http://www .presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decrete-semnate-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1465387963" target="_blank">Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, pe 6 aprilie, ca seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a fost propus pentru postul de ambasador al Romaniei in Marea Britanie. 

Presedintele a semnat si alte trei decrete de numire a unor ambasadori: Brandusa Ioana Predescu in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Tarilor de Jos (Olanda), Ion Vilcu in calitatea de ambasador al Romaniei in Statele Unite Mexicane si George Gabriel Bologan in calitatea de ambasador in Republica San Marino.

Dan Mihalache a fost numit consilier prezidential pe 22 decembrie 2014. Fost consilier al premierului PSD Adrian Nastase si fost deputat PSD, Dan Mihalache a ajuns in 2012 secretar general adjunct in guvernul Ponta, de unde a fost dat afara dupa ce a declarat ca parteneriatul strategic al Romaniei cu Statele Unite al Americii il "lasa rece".

 


(181 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sorin-Dan Mihalache, eliberat din functia de consilier prezidential. A fost numit ambasador in Marea Britanie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53308796882629 seconds.