Marți, 07 Iunie 2016 - 06:05 AM Aleg.RO: Dragos Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamt (numaratoare paralela partiala PNL)

Publicat de: ---

romanialibera

REZULTATE ALEGERI LOCALE PIATRA NEAMT . Dragos Chitic (PNL), primarul interimar, a obtinut peste 35 la suta dintre voturile valabil exprimate, conform numaratorii paralele realizata de PNL in 55 dintre cele 75 de sectii de votare din Piatra Neamt.

Dragos Chitic

REZULTATE ALEGERI LOCALE PIATRA NEAMT. Deputatul Liviu Harbuz, candidatul PSD+UNPR, care a intrunit 27,3%, se claseaza pe pozitia secunda. Pe pozitia a treia se situeaza deputatul Catalin Dragusanu, candidat al ALDE, care a obtinut 14,6 la suta.

Practic, avansul in voturi pentru Dragos Chitic in fata principalul contracandidat este de aproape 1.800 de voturi, iar liberalii considera ca acesta este insurmontabil dat fiind numarul de sectii de votare ramase necontorizate.

Dragos Chitic a fost ales primar interimar in decembrie 2014 dupa demisia din functie a fostului edil, Gheorghe Stefan.

Pentru Consiliul Local Piatra Neamt, PNL a obtinut 30,22 la suta, alianta PSD+UNPR are 29,95 la suta, iar ALDE are 10,25 la suta. De asemenea, PMP a obtinut 9,32 la suta.

Pentru functia de primar al municipiului Piatra Neamt au concurat 11 candidati intre care 2 femei si 2 independenti.

In Piatra Neamt s-au prezentat la vot circa 35.000 de alegatori, adica putin peste 36 la suta din totalul celor inscrisi in listele electorale permanente. In anul 2012, au venit la vot, in Piatra Neamt, aproape 47.000 de alegatori. Atunci a castigat democrat-liberalul Gheorghe Stefan, candidat din partea aliantei PDL-UNPR-PNTCD in fata lui Catalin Dragusanu de la USL.


(197 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Dragos Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamt (numaratoare paralela partiala PNL) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71793699264526 seconds.