<span itemprop="copyrightHolder provider sourceOrganization" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization" itemid="http://www.wall-street.ro"> <meta itemprop="name" content="WallStreet.ro"/> <meta itemprop="url" content="http://www.wall-street.ro"/>

Rezultatele complete ale exit-poll-ului CURS- Avangarde, sunt:

  • Gabriela Firea - PSD+UNPR - 42,48%
  • Nicusor Dan – USB - 29,82%
  • Catalin Predoiu – PNL -12,03%
  • Robert Turcescu - PMP - 6,86 %
  • Daniel Barbu – ALDE, cu 4,19 %.

Alegeri locale 2016: exit poll-urile pentru primariile de sector

PSD a castigat toate sectoarele Capitalei, cu exceptia sectorului 1, unde invigatoare este Clotilde Armand, candidat al USB, potrivit unui exit-poll realizat de catre IRES, informeaza News.ro.

Potrivit datelor centralizate de catre IRES pana la ora 20, noul primar al sectorului 1 este Clotilde Armand (USB), cu 31,4% din voturi. Ceilalti castigatori din Capitala sunt: la sectorul 2, Mugur Toader (PSD)-35,7%; la sectorul 3, Robert Negoita (PSD)-60,3%; la sectorul 4, Daniel Baluta (PSD)-38,4%; la sectorul 5, Daniel Florea (PSD)-35,4%; la sectorul 6, Gabriel Mutu (PSD)-37,4%.

Alegeri locale 2016: Cum arata rezultatul votului in marile orase

Cluj

Un sondaj exit-poll a fost realizat de catre IRES la Cluj, in care catigator este dat primarul in exercitiu, Emil Boc (PNL), cu 69,1%.

Timisoara:

Primarul in functie al Timisoarei, Nicolae Robu, care a candidat duminica pentru cel de-al doilea mandat, a declarat ca are emotii si ca nu cunoaste rezultatul deoarece in municipiu nu a fost facut niciun exit-poll. El mai spune ca exit-poll-urile se fac pe bani si ca e o munca depusa de niste specialisti, adaugand: "Probabil ca nu a fost nimeni dispus sa plateasca", transmite News.ro.

Brasov


George Scripcaru
a castigat al patrulea mandat de primar la Brasov - surse PNL

Primarul in functie George Scripcaru, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, a castigat un al patrulea mandat de primar la Brasov. Surse din PNL, partid care face numaratoare paralela la Brasov, au declarat ca Scripcaru a obtinut 50% din voturile valabil exprimate.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, care a candidat pentru prima data din postura de independent, a avut 14 contracandidati, insa niciunul nu a reusit sa il depaseasca.

Potrivit unor surse liberale, George Scripcaru a castigat un al patrulea mandat de primar la Brasov dupa ce a obtinut 50% din voturile electoratului. Urmatorul clasat ar fi, conform acelorasi surse, Razvan Popa (PSD), la o diferenta de 15 procente.

Prezenta la vot in municipiul Brasov a fost cea mai mica din ultimii 12 ani, de doar 37, 28%. Astfel, au votat 93.344 de persoane din totalul 249.775 de locuitori cu drept de vot.