Luni, 06 Iunie 2016 - 06:46 AM Aleg.RO: Dan Boboutanu (PSD) a castigat Primaria Hunedoara

Publicat de: ---

jurnalulnational

REZULTATE ALEGERI LOCALE HUNEDOARA . Dan Boboutanu, presedintele organizatiei locale a PSD, este noul primar al municipiului Hunedoara, victoria sa in fata edilului Viorel Arion (PNL) fiind repurtata la o diferenta de peste 400 de voturi, potrivit numaratorii paralele efectuate duminica noaptea de PSD Hunedoara.

Dan Boboutanu Foto: hunedoaralibera.ro

REZULTATE ALEGERI LOCALE HUNEDOARA. Dan Boboutanu a fost viceprimar al municipiului Hunedoara in mandatul 2012-2016.

'Municipiul Hunedoara este cea mai mare surpriza in care am crezut si pe care am reusit sa o facem. Este o realizare foarte mare si le multumesc din suflet echipei de la Hunedoara, tuturor membrilor de partid care au stiu sa explice electoratului sa aiba incredere in PSD. Acest lucru mai arata ca PSD a facut intotdeauna ceea ce a promis. Sunt convins ca locuitorii municipiului Hunedoara vor fi multumiti de alegerea pe care au facut-o', a declarat presedintele organizatiei judetene PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor, citat de Agerpres.

Acesta a mai aratat ca PSD a reusit sa obtina un scor foarte bun si pe ansamblul judetului Hunedoara, candidatii de primar ai social-democratilor impunandu-se in 34 de localitati din cele 69 ale judetului.

Intre localitatile in care alegerile au fost castigate de primari PSD se numara: Orastie, Brad, Simeria, Lupeni, Petrila, Uricani, Aninoasa, Vulcan.

De asemenea, numaratoarea paralela a PSD arata un numar mare de voturi si pentru candidatii propusi pentru Consiliul Judetean.

'Suntem convinsi ca vom castiga si conducerea Consiliului Judetean Hunedoara. Era cazul sa conducem, dupa 12 ani de domnie liberala', a mentionat deputatul Laurentiu Nistor.

'Vreau sa dedic victoria de astazi tuturor cetatenilor din judetul Hunedoara si le doresc sa aiba incredere in PSD, care a fost mereu aproape de oameni, de hunedoreni. Ii asiguram pe oameni ca vom duce la bun sfarsit angajamentele pe care le-am luat. Le multumesc pentru increderea acordata tuturor celor care au fost cu noi, dar si celor care nu ne-au votat, si sper ca nu-i vom dezamagi. Le multumesc colegilor de partid si candidatilor, pentru ca ei au fost cei care au dus lupta grea in aceasta campanie', a conchis presedintele PSD Hunedoara.


(110 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Dan Boboutanu (PSD) a castigat Primaria Hunedoara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55521416664124 seconds.