Luni, 06 Iunie 2016 - 06:46 AM Aleg.RO: Remus Cernea a facut genuflexiuni in gradinile cu castraveti ale televiziilor

Publicat de: ---

7plus Autor: Razvan Ioan Boanchis

Am uitat cum il chema pe nenea care a zis ca homosexualii nu se pot inmulti pe cale naturala, dar numarul lor creste mereu . Asta inseamna ca au un bun aparat de propaganda.

 

Saptamana trecuta, Remus Cernea, ambasadorul poponauticii romanesti, a facut genuflexiuni in gradinile cu castraveti ale televiziilor. Papusa cu barba (Remusica nu se supara, e chiar onorat ca-l alint asa) raspundea la orice cu niste citate obosite din diverse brosurici de la Bruxelles. Ceea ce facea el se cheama neomarxism corporatist. Trei probleme am cu Cernea.

Toate popoarele la un loc nu au suferit cat crestinii si in toate razboaiele din istorie n-au murit atatia soldati cate mame s-au prapadit la nastere. Cernea, tu esti maimuta? E o intrebare, nu o jignire, nu ma discrimina, cum faci cu majoritatile de toate felurile! Esti ateu si, in consecinta, sustii si teoria evolutionista. Si omul, si maimuta sunt niste mamifere care se veselesc, mananca, beau, fumeaza (am vazut maimute fumand!), tradeaza. Dar omul se mai si inchina. Alooo, Remusica, tu esti impostor? Tu i-ai mintit pe alegatori? Ca ar fi foarte grav. In campania din 2012 , de la Constanta, ca esti deputat de Constanta, scria pe toate bannerele din oras ca vei reduce factura la gaze. Ba, repet, tu i-ai aburit pe constanteni? Te-ar mai fi ales daca le spuneai ca visul tau e sa fii, ziua, ingrijitor la Delfinariu (?delfinii, persoane non-umane? ? stupidule!) iar seara vrei sa se joace cu tine marinarii batrani, satui de valuri?


(142 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Remus Cernea a facut genuflexiuni in gradinile cu castraveti ale televiziilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.