Luni, 06 Iunie 2016 - 06:46 AM Aleg.RO: REPORTAJ Candidatul PNL Catalin Predoiu, parasit de liberali. Gorghiu si Blaga nu si-au asumat pierderea Capitalei

Publicat de: ---

Bursa

Candidatul PNL la Primaria Capitalei a iesit singur in conferinta de presa, anuntand ca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor prezenta rezultatele obtinute de PNL la nivel national in cursul zilei de luni .

Catalin Predoiu, vizibil afectat de scorul obtinut in cursa pentru Capitala, a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PNL Bucuresti si i-a rugat pe reprezentantii PNL din sectiile de votare sa isi faca datoria pana la capat, afimand ca fiecare vot conteaza pentru partid.

Predoiu a mai admis ca rezultatul a demonstrat ca ''o coalizare a dreptei ar fi facut ca primarul Capitalei sa nu fie Gabriela Firea, ci Nicusor Dan", in conditiile in care a refuzat sa se retraga din cursa in favoarea acestuia si a sustinut ca are in jur de 25% in sondaje, dar nu a obtinut decat jumatate din acesta cifra, potrivit exit-pollurilor.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Deputatii PNL Ionut Stroe si Cezar Preda au fost singurii care au asistat la conferinta de presa sustinuta de Catalin Predoiu.

Si pe parcursul zilei liderii PNL au stat ascunsi, impartindu-se in cele doua sedii. Singurii care au facut declaratii de presa au fost purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, si vicepresedintele PNL Mihai Voicu.

Pe langa semnalarea neregulilor constatate in procesului electoral si incurajarea cetatenilor sa isi exercite dreptul de vot, in contextul in care prezenta la urne a fost redusa in prima parte a zilei, liberalii s-au razboit cu premierului Dacian Ciolos si i-au transmis sa nu se mai preocupe de reforma partidelor politice, ci sa se implice in rezolvarea problemelor generate de inundatii.

Daca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga s-au ascuns in ziua alegerilor, atat Lucian Isar, cat si sotia lui Vasile Blaga au putut fi vazuti in parcul din incinta Modrogan 1, bucurandu-se de soarele dupa-amiezii.

Sotul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a alergat in Parcul Modrogan, in timp ce sotia lui Vasile Blaga si-a plimbat nepotul, dar si un caine, un partuped alb de talie mica.

In jurul orei 14, surse din PNL sustineau ca ''se va strage lantul'' pana spre seara si candidatul PNL la Primaria Capitalei ar putea iesi pe locul al doilea, dupa candidatul PSD, Gabriela Firea, insa atmosfera a devenit din ce in ce mai tensionata pe masura ce liberalii au primit semnale ca vor pierde primariile de sectoare. PNL spera sa castige primaria sectorului 1, unde a candidat deputatul PNL Alexandru Nazare sustinut de fostul primar Chiliman si primaria sectorului 4, unde primarul interimar al Capitalei a candidat sustinut de fostul primar Cristian Popescu Piedone, insa exit-poll-urile le-au spulberat sperantele.

PNL a pastrat legatura in ziua alegerilor cu liderii din teritoriu pentru a vedea care este prezenta la vot si daca legislatia electorala este respectata. Pe parcursul zilei, in conferinte de presa liberalii au semnalat nereguli in sectorul 1, in judetele Prahova, Ialomita, Gorj si Mures.

In tara, liberalii au castigat, potrivit primelor estimari, 15 municipii resedinta de judet, printre care Constanta, Galati, Suceava, Cluj, Calarasi, Arad, Oradea, Alba, Ploiesti, Timisoara, Sibiu, Zalau, Focsani.

Desi plecati din PNL din cauza problemelor penale, Mircea Gutau si George Scripcaru, au castigat in Ramnicu Valcea si Brasov.

De asemenea, au mai castigat Dorin Florea la Targu Mures, Ion Lungu la Suceava, dar si Ion Dragulin la Calarasi.

Alegerile locale din acest an au picat in Duminica Orbului, la fel ca in urma cu 26 de ani, cand s-a inregistrat o victorie zdrobitoare pentru FSN si pentru Ion Iliescu.

Citeste si: REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Firea (PSD) a castigat Primaria Capitalei, Nicusor Dan (USB) pe locul 2. Catalin Predoiu (PNL), marele perdant Citeste si: REZULTATE ALEGERI 2016: Primele declaratii. Firea: Bucurestenii au votat un om si un program, nu au mai votat impotriva. Predoiu: Daca se confirma rezultatele, imi depun mandatul de presedinte al PNL Bucuresti

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(145 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

REPORTAJ Candidatul PNL Catalin Predoiu, parasit de liberali. Gorghiu si Blaga nu si-au asumat pierderea Capitalei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54841208457947 seconds.