Luni, 06 Iunie 2016 - 06:46 AM Aleg.RO: DNA se lauda cu 220 de alesi ”agatati” cu dosare in trei ani

Publicat de: ---

Antena 3

Legislatura 2012-2016 se dovedeste a fi cea mai neagra perioada pentru alesii neamului . Fie ca este vorba despre primari de comune, orase, municipii sau chiar de edilii care au decis destinele Bucurestiului, fie ca este vorba despre presedintii de judetene sau de parlamentari, ultimele mandate ale acestora au stat sub spectrul dosarelor penale, al catuselor si al unui viitor in spatele gratiilor. 

Ofensiva DNA impotriva alesilor prin scrutin liber a facut, pana in prezent, nu mai putin de 220 de „victime”, potrivit jurnalul.ro

Este vorba despre 131 de primari, viceprimari sau consilieri locali, 25 de presedinti si vicepresedinti de Consilii Judetene si nu mai putin de 63 de senatori si deputati, din tot spectrul politic, care s-au ales cu dosare penale, multi dintre ei fiind retinuti, arestati sau cercetati sub control judiciar. 

Unii dintre acestia au demisionat din functiile alese, altii au fost suspendati, desi impotriva lor nu s-au pronuntat hotarari judecatoresti definitve care sa stabileasca faptul ca sunt vinovati de acuzatiile care le-au fost aduse.

Informatiile au fost prezentate sambata, de Andreea Sava, la o Editie speciala, de la Antena 3.


(493 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

DNA se lauda cu 220 de alesi ”agatati” cu dosare in trei ani | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56895303726196 seconds.