Joi, 02 Iunie 2016 - 04:38 AM Aleg.RO: Monica Pop: "Il voi da in judecata pe Tolontan. E bolnav". Ce DEZVALUIRI a facut jurnalistul

Publicat de: ---

Bursa

Jurnalistul Catalin Tolontan sustine ca Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, este sustinuta politic de senatorul PSD Florian Popa, care s-a numit membru in CA al spitalului si seful Comisiei de concurs .

Monica Pop

"Vicepresedinte al Comisiei de Sanatate Publica a Senatului Romaniei, Florian Popa, 70 de ani, este, totodata, seful Comisiei de concurs in fata careia Monica Pop a trecut de doua ori consecutiv concursul de director al Spitalului de Oftalmologie. In 2010 si in 2014. De doua ori cu nota 10 (zece).  Si de doua ori, consemneaza Comisia, „fara sa mai fie necesara desfasurarea interviului".

Florian Popa a fost si rectorul Universitatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti. In aceasta calitate, Florian Popa o numeste prorector pe Monica Pop din 2004 si pina in 2012. Apoi, pentru ca relatia sa fie simetrica, pe 16 iulie 2010, deputatul PSD Florian Popa se pune singur in Consiliul de Administratie al Spitalului de Oftalmologie, acolo unde Pop este director", scrie tolo.ro.

Managerul Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, prof. dr. Monica Pop, a declarat miercuri ca nu a fost niciodata sustinuta politic si ca il va da in judecata pe jurnalistul Catalin Tolontan pentru "afirmatii neadevarate".

"Tot ce a scris cu sustinerea politica nu este adevarat. Eu sunt managerul spitalului din 1993, timp in care au venit toate partidele la Ministerul Sanatatii si nu am avut niciodata niciun fel de problema politica, nici de sustinere, nici de dorinta de a intra in vreun partid", a declarat Monica Pop pentru Agerpres.

Ea a sustinut ca il va actiona in judecata pe jurnalistul Catalin Tolontan pentru "afirmatiile nereale".

"Tot ce a scris acolo este neadevarat sau in orice caz singurul adevarat este ca am spus ca nu am fost sustinuta politic niciodata, iar daca as fi fost, nu cred ca era vreo problema, dar nu am fost. (...) Categoric, domnul Tolontan a facut asta ca sa imi dea in cap pentru ca mi-am permis sa il contrazic si sa spun ca ceea ce a zis azi dimineata este o isterie care va duce la morti pur si simplu, pentru ca sunt pacienti care nu mai au incredere in spitalele romanesti si se duc acolo cand nu mai au ce sa faca colegii mei medici. Consider ca este o acuzatie de genocid lucrul acesta, pentru ca isteria pe care a creat-o este reala in proportie de 25%, dar nici atat nu e adevarat", a spus Monica Pop.


(158 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Monica Pop: "Il voi da in judecata pe Tolontan. E bolnav". Ce DEZVALUIRI a facut jurnalistul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66734600067139 seconds.