Miercuri, 01 Iunie 2016 - 04:35 AM Aleg.RO: Dragnea: Zgonea a devenit in ultimele luni omul lui Iohannis

Publicat de: ---

AMOS News

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca Valeriu Zgonea a devenit in ultimele luni omul presedintelui Klaus Iohannis, adaugand ca presedintele Camerei Deputatilor a fost doar un instrument slab si ineficient .

Dragnea si Zgonea

"Valeriu Zgonea a fost omul lui Iohannis in ultimele luni, nu a fost omul lui Iohannis de la inceput. Domnul Zgonea spunea de cateva luni de zile cui vrea sa auda, si mie, si altor colegi care au si spus, ca PSD trebuie sa ajunga la 20% pentru ca nu se mai poate accepta ca PSD sa aiba mai mult, ca un partid in Romania sa aiba mai mult de 20%, si inseamna ca avand obiectivul asta a fost sustinut, a fost incurajat de unii si de altii, inclusiv de domnul presedinte Iohannis", a spus Dragnea, la Romania TV.

El a adaugat ca Zgonea "nu a avut capacitatea de a spiona" pentru presedinte, fiind "un instrument slab si ineficient".

Citeste si: Liviu Dragnea: Daca iesim pe locul doi la alegerile locale, ma retrag SIGUR din fruntea partidului VIDEO

"Greseala nu a fost a lui, ci a celor care i-au dat o valoare mai mare decat o are. Nu e vina lui, atata poate. A fost instrumentul lui Iohannis si al altor adversari politici. Din moment ce tu spui, ca presedinte executiv al partidului, ca unul din obiectivele tale trebuie sa fie ca PSD sa fie sub 20%, ce mai poti comenta?", a mentionat presedintele PSD.Dragnea a mai spus ca il intereseaza foarte putin daca sunt agenti acoperiti in PSD, pentru ca, chiar daca acestia exista, "sunt foarte prosti", deoarece niciunul nu il poate influenta pe el.


(228 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Dragnea: Zgonea a devenit in ultimele luni omul lui Iohannis | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.6008939743042 seconds.