Vineri, 27 Mai 2016 - 05:14 AM Aleg.RO: Prima sotie a lui Dan Condrea RUPE TACEREA: Aceasta spune ca fostul ei sot a fost ofiter SIE VIDEO

Publicat de: ---

AMOS News

Prima sotie a lui Dan Condrea care s-a prezentat, joi, la Tribunal pentru a incerca sa obtina custodia fetitei face dezvaluiri despre fostul ei sot . Ea spune despre Dan Condrea ca a fost ofiter SIE si mereu a fost filat de serviciile secrete.

playlist: [ { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-05/03241207af553c2161ceb8ef2e2b34e8_large.jpg", autoBuffering: true, eventCategory: "Video view event" }, { "autoPlay": true, "url":"http://vmedia.rtv.net/12/2016-05/03241207af553c2161ceb8ef2e2b34e8.mp4", autoBuffering: false, eventCategory: "Video play event" }, ], plugins: { "ova": { "debug": { "levels": "none"}, "autoPlay": false, "ads": { "schedule": [ { "position": "pre-roll", "tag": "http://realitatero.adocean.pl/ad.xml?id=8G9FiLxxPX0TbE_DbIBeo35cILOhJeOaIAyAy3NoagT.I7" } ] }, }, gatracker: { events: { all: true }, debug: false, accountId: "UA-26520222-1" // your Google Analytics id here } } }).ipad();

Prima sotie a lui Condrea cere custodia fetitei in conditiile in care copila fusese incredintata tatalui. Aceasta a cerut si instituirea de urgenta a unui ordin judecatoresc pentru protectia copilului pe care il are cu Condrea si care in acest moment se afla in grija mamei vitrege. Fosta sotie a lui Condrea are mai multe probleme si de aceea instanta a hotarat ca fetita sa mearga catre tata. Acum, ea a ajuns sa ceara ordin de protectie pentru fetita pentru ca aceasta a ramas in grija mamei vitrege, care ar abuza-o.

”Astazi am depus probe suplimentare.  (...) Sunt probe temeinice ca este un copil abuzat de ambii parinti, inclusiv de mama vitrega”, a spus femeia, de pe treptele Tribunalului Bucuresti.

Femeia le-a aratat jurnalistilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, in care sustine ca apare un colonel de la serviciul Doi si'un sfert, Iancu Damian, precizand ca aceasta este dovada ca fostul ei sot a fost mereu filat de serviciile secrete.

”E doar o proba ca sa linistim lucrurile. Maior stie mai bine ca are toate datele”, a spus femeia, care a afirmat ca Dan Condrea a fost ofiter SIE.

Intrebata daca Dan Condrea avea in anturajul sau oameni de la SRI, femeia a spus ca da:

"Da, familia Monea Cristian si Monea Adriana si mama lui Monea Cristian care erau ofiteri SPP la Cotroceni a fost cred si pe mandatul lui Basescu. Faceau raportul in fiecare zi si mama lui Dan Condrea, Constanta Condrea, la doamna SPP-ista de la Cotroceni si Dan Condrea la Monea Cristian", a declarat Laura Georgescu.

Mai mult, aceasta sustine ca Dan Condrea a dat spagi prin intermediari Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, aceasta precizand ca are dovezi in acest sens, ascunse intr-un seif si pe care este dispusa sa le puna la dispozitia anchetatorilor.

”Protectia in cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor”, a spus femeia, precizand ca Dinu Flori, director general in cadrul firmei Hexi Pharma, stie detalii.

Laura Georgescu, prima sotie a lui Condrea, mai spune ca daca ei doi nu ar fi divortat,  Dan Condrea nu ar fi murit:

"Eu nu il lasam singur la volan, ma tineam scai de el, ca stiam ca e vitezoman. Daca suntem parteneri, ori traim, ori murim amandoi. Daca ma asculta traia, daca nu divorta. Eu asa cred, e iluzia mea de medic", a declarat aceasta.

 Procurorii se afla si in posesia testamentului lui Dan Condrea, testament care vorbeste foarte clar despre modul in care este impartita averea, care urmeaza sa ajunga la cei doi copii, fetita din prima casatorie si baiatul din actuala relatie a lui Condrea.

In ceea ce o priveste pe concubina lui Condrea, aceasta va primi si ea o parte din bunuri, dar acele bunuri sunt prevazute intr-o anexa a testamentului si se refera in principal la afacerile lui.

Dan Condrea avea o avere impresionanta in conditiile in care in ultimii ani firma lui obtinuse mare parte din contractele cu mai toate spitalele din tara, cel putin in ceea ce priveste furnizarea de dezinfectanti. Acesta detinea 5 companii, avea un off shore in Cipru, iar in total se vehiculeaza suma de 30 de milioane de lei, suma rulata doar in 2014.

Parchetul general a ajuns la un prejudiciu de 50 de milioane de lei doar din contractele pe care le-a avut in perioada 2014-2016. Salariul declarat a lui Condrea in perioada 2008-2009 era de 100 de mii de euro. De asemenea, mai exista si un cont in Elvetia despre care se stiu foarte putine lucruri. 


(514 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Prima sotie a lui Dan Condrea RUPE TACEREA: Aceasta spune ca fostul ei sot a fost ofiter SIE VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63263201713562 seconds.