Vineri, 27 Mai 2016 - 05:14 AM Aleg.RO: Scandal in Parlament! Alesii se lupta cu toate puterile pentru a-si pastra vacanta electorala

Publicat de: ---

Antena 3

E scandal in Parlament dupa ce un deputat PNL a cerut intreruperea vacantei pentru campanie electorala! Social-democratii spun ca liberalii sunt populisti in declaratii, in timp ce in sedinta cu usile inchise au fost de acord sa nu mai treaca prin Camera Deputatilor timp de trei saptamani .

Nici parlamentarii din celelalte partide nu vor sa se intoarca la munca mai devreme, asa ca vor sa ingroape cat mai repede propunerea PNL. 

Solicitarea liberalului Octavian Popa i-a pus pe jar pe mai toti parlamentarii. Desi doar o treime din totalul senatorilor si deputatilor candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala, restul se bucura de vacanta.

Asa se face ca, desi biroul permanent poate fi convocat de o treime dintre alesi, pana si liberalii paseaza responsabilitatea catre Valeriu Zgonea, inca presedinte la Camera Deputatilor.

Surse parlamentare spun ca Zgonea nu va convoca sedinta biroului permanent, de teama ca se va redeschide discutia despre revocarea sa. De cealalta parte, social-democratii ii acuza pe liberali de populism.

Cu jumatate de glas, reprezentantii UNPR spun ca ei vor face asa cum le cere PSDul.

Ramane de vazut cand si daca se va discuta solicitarea deputatului Octavian Popa de a intrerupe vacanta electorala.


(480 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Scandal in Parlament! Alesii se lupta cu toate puterile pentru a-si pastra vacanta electorala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58524703979492 seconds.