Luni, 16 Mai 2016 - 05:06 AM Aleg.RO: Zgonea catre Dragnea: ?Va sparg, sa moara mama!?

Publicat de: ---

7plus Autor: Simona Badulescu

In timp ce fostii sai colegi nu obosesc sa spuna despre Valeriu Zgonea ca se umple de ?penibil si ridicol?, fostul presedinte executiv al PSD ii ameninta cu ruperea partidului .

 

Dornic sa-si ?repereze? onoarea, fostul pesedist ameninta cu ruperea PSD

Batalia purtata de PSD cu Zgonea pentru scaunul de presedinte al Camerei Deputatilor a inrait ambele tabere. Plecat cu nodul in gat din PSD, Valeriu Zgonea nu viseaza acum decat la razbunare, respectiv la ruperea partidului mult iubit. Si mai exact, voci bine documentate cu tot ce se intampla in PSD sustin ca Valeriu Zgonea i-ar comunicat lui Liviu Dragnea ca ?merge la rupere?, motiv pentru care o sa-l vaduveasca de vreo patru organizatii PSD din sudul tarii. Iar daca asa va fi, chiar daca filialele vizate nu se vor alinia in corpore in spatele ?tradatorului?, lovitura va fi una serioasa pentru partidul condus de Dragnea. Concomitent cu incercarea de contracarare a revoltei puse la cale de Zgonea, pesedistii il acuza pe fostul lor coleg si lider ca-i ataca la ordin. ?Este ultima lui misiune, sa distruga cat poate PSD-ul?, sustin frustrati pesedistii, adaugand si ca Zgonea este ?sluga? americanilor. Acuzatie care, periata ca limbaj, i-au adus-o si in mod public.

Liderul PSD risca sa constate ca Zgonea este o nuca mai tare decat a crezut atunci cand l-a dat afara din partid

?Zgonea era foarte apropiat de Ambasada SUA si foarte des in vizite acolo, de multe ori in vizite fara a comunica nici macar in interiorul partidului ca are asa de multe vizite pe zona asta, asa cum niciodata nu ne comunica ce vizite face pe la Cotroceni?, a tunat Codrin Stefanescu. Opinie confirmata, ce-i drept, de afisarea ambasadorului Hans Klemm alaturi de un presedinte al Camerei Deputatilor ale carui zile in functie sunt practic numarate. ?Zgonea probabil ca s-a milogit, pur si simplu, pentru aceasta intalnire?, a comentat acid tot Stefanescu.


(130 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Zgonea catre Dragnea: ?Va sparg, sa moara mama!? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.81198406219482 seconds.