Luni, 16 Mai 2016 - 05:06 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea: "Valeriu Zgonea mergea des la Cotroceni. Nu mai e cale de intoarcere"

Publicat de: ---

AMOS News

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca nu crede ca Valeriu Zgonea va mai ramane mult in functia de presedinte al Camerei Deputatilor si a precizat ca 'nu exista cale de intoarcere' in cazul acestuia .

Liviu Dragnea

"Nu cred ca mai ramane mult. Astept de la colegii mei din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sa finalizeze modificarea regulamentului. Cand va fi gata, o saptamana — doua, sa purcedem la revocare. Valeriu Zgonea este un caz de studiat. Eu sincer nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu. Din pacate, majoritatea colegilor, de fapt toti au inteles ca de mult, mult timp, Valeriu Zgonea a actionat impotriva partidului. A facut lucruri vizibile si lucruri care nu s-au vazut, dar pe care multi colegi de-ai nostri le-au stiut. Unii le-a simtit, altii le-au stiut, unele s-au vazut, ele au iesit foarte mult la iveala in acele zile destule de complicate si fierbinti de dupa condamnarea mea. Partidul nu a perceput actiunea aceasta ca un atac impotriva mea, ci ca un atac impotriva partidului in prag de campanie electorala", a spus Dragnea, la Romania TV

Liderul PSD a spus ca Valeriu Zgonea a vorbit in diverse locuri despre partid "nu in termeni corecti" si ca mergea foarte des la Cotroceni.

"Din pacate, acest domn mult timp a tot vorbit in diverse locuri despre partid, despre partidul nostru si nu in termeni buni, nu in termeni corecti. Eu sunt sigur ca a vorbit si de la Cotroceni pentru ca am inteles ca in ultimele luni mergea foarte des la Cotroceni, cred ca pentru consultari. Stiam si eu si stiau si colegii de-ai nostri. Orasul este foarte mic si se afla, stiti bine ca in Bucuresti este foarte greu sa faci ceva si sa nu se stie pentru ca nu sunt locuri secrete. Cand mergi la Cotroceni este o institutie cu foarte multi oameni si... Eu nu am spus ca este rau sa mearga la Cotroceni. Si in interiorul tarii si in afara tarii a vorbit foarte urat. In ultimele zile a avut un pachet de actiuni care au avut ca scop o destabilizare a partidului in prag de campanie electorala", a mai spus Dragnea.

El a precizat ca personal nu a sustinut excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, in prezent acesta fiind "istorie" pentru PSD.

"Eu personal nu am sustinut excluderea lui, am si iesit din sala cand s-a votat, de fapt cand a inceput discutia cu el. Nu am vrut sa influentez. A fost o hotarare foarte ferma a partidului. In partid cazul este inchis, subiectul este inchis. Nu exista cale de intoarcere, nici nu mai exista preocupare in partid, singura curiozitate, chiar si dorinta printre actiunile de campanie a colegilor este cand va fi schimbat. Valeriu Zgonea este istorie pentru PSD", a mai sustinut presedintele PSD.

"Victor Ponta poate sa fie un presedinte de Camera foarte bun"

Referitor la viitorul presedinte al Camerei Deputatilor, Dragnea sustine ca aceasta functie nu este atat de importanta, presedintele Camerei fiind doar ”un speaker”.

”Atat timp cat aceasta functie nu este vacanta nu are rost sa vanturam nume, pentru ca i-ar face rau celui pe care am vrea sa-l punem acolo. Dupa ce functia devine vacanta, o sa facem propunerea. Victor Ponta poate sa fie un presedinte de Camera foarte bun, asa cum a fost si un premier foarte bun. (...) Functia de presedinte al Camerei, daca discutam foarte corect, nu este o functie foarte grea, nu este o functie cu o putere foarte mare. Practic este speaker-ul Camerei Deputatilor. Conduce sedintele. Nu influenteaza vot, nu blocheaza voturi. (...) Asta e o functie de reprezentare si atat”, a conchis Dragnea. 


(193 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liviu Dragnea: "Valeriu Zgonea mergea des la Cotroceni. Nu mai e cale de intoarcere" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.97642302513123 seconds.