Miercuri, 29 Iunie 2005 - 10:25 AM Aleg.RO: Exclușii din PSD Arad au recuzat Comisia de Arbitraj și Intregitate Morală

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News Cei trei membri excluși din organizația județeană a PSD Arad au recuzat componența Comisiei de Arbitraj și Integritate Morală, care a analizat contestațiile depuse privind decizia excluderii lor din partid. În urmă cu două săptămâni, fostul secretar executiv al PSD Arad, Rodica Borza, alături de Attila Duka și Gheorghe Curta, au constestat decizia excluderii lor din partid. Acestia au spus că în cazul lor a fost încălcat statutul formațiunii politice din care au făcut parte. Cei trei excluși au spus că au fost demiși din partid fără ca ei să fie audiați.

„Noi am contestat modul în care am fost excluși din partid. În primul rând precizez că am fost dați afară de conducerea unei organizații din care nu făceam parte. Eu și colegii mei eram membri în Organizația numărul 21, dar pe mine ne-a exclus organizația cu numărul 4, din care eu nu mai făceam parte de peste o lună de zile. De asemenea, nu am fost prezentă la ședința în care s-a analizat și propus excluderea mea din partid, deoarece invitația mi-a sosit la o zi după desfășurarea ședinței. Totodată, nu am fost pusă în temă cu acuzațiile care mi s-au adus“, a declarat Borza.
Fostul secretar executiv al PSD Arada a mai spus că nu participat la ședința Comisiei de Arbitraj deoarece a recuzat componența acestei.

„Nici eu și nici domnii Curta și Duka nu ne-am prezentat la ședință deoarece am făcut o cerere de recuzare a membrilor comisiei. Această decizie am luat-o după ce am văzut săptămâna trecută că atât președintele organizației județene, Dimitrie Muscă, cât și președintele Comisiei de Arbitraj, Dumitru Nica, au declarat că în cazul nostru nu mai este nimic de discutat și nu mai au nevoie de noi. Deci, ei au dat o sentință înainte de a analiza constestațiile noastre. Sperăm ca organizația centrală a PSD să numească o nouă comisie care să analizeze contestațiile depuse de noi“, a precizat Rodica Borza.

Cu toate că a fost i-a recuzată componența, Comisia de Arbitraj și Integritate Morală din PSD Arad a hotărât respingerea constestațiilor depuse de cei trei excluși, considerând justă decizia excluderii acestora din partid.

Borza, Duka și Curta au fost dați afară din PSD Arad după ce aceștia s-au autosuspendat din partid și au declarat că nu vor mai reprezenta interesele social-democraților în Consiliul Local și cel Județean, în urma mandatelor obținute la alegerile locale din 2004. Cei trei au mai fost acuzați că au denigrat imaginea partidului prin declarațiile făcute în mass-media, prin care a criticat modul în care este condusă organizația județeană a PSD de Dimitrie Muscă.


(1010 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Exclușii din PSD Arad au recuzat Comisia de Arbitraj și Intregitate Morală | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56809115409851 seconds.