Miercuri, 29 Iunie 2005 - 08:10 AM Aleg.RO: Omar Hayssam a dat canadiene albastre la tot PSD-ul

Publicat de: Gabriela ȘTEFAN

Gândul Omul de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism, a îmbrăcat la propriu PSD-ul. Operațiunea s-a petrecut în timpul campaniei electorale de anul trecut. Celebrele canadiene albastre pe care liderii PSD le purtau la mitinguri, precum și în vizitele electorale din țară au fost plătite de sirianul Omar Hayssam, fost membru PSD și arestat în prezent în mai multe dosare. În celebrele țoale de campanie – care au reprezentat doar o parte din contribuția sirianului în lupta electorală – s-au înveșmântat atât Adrian Năstase, cât și alți lideri, precum Mircea Geoană, Dan Nica, Viorel Hrebenciuc, Titus Corlățean ș.a.

Informația ne-a fost confirmată și probată de către doi parlamentari PSD, de membri ai organizației PSD Ilfov – la sediul căreia au fost, de altfel, aduse de către Omar Hayssam și de șoferii acestuia un număr mare de canadiene de campanie –, precum și de surse din cadrul comunității arabe. Aceleași persoane ne-au confirmat, totodată, relațiile deosebit de strânse dintre sirianul Omar Hayssam și conducerea PSD Ilfov, chiar dacă acesta era membru al Organizației PSD București.

După cum se știe, ancheta efectuată de Comisia de Integritate a PSD – condusă de senatorul Cristian Diaconescu – nu a descoperit nici o legătură între Omar Hayssam și membrii de marcă ai PSD. Probabil că acest lucru s-a întâmplat și pentru că cercetările s-au oprit doar la PSD – București și nu au vizat nicidecum alte filiale sau conducerea centrală a partidului. Oricum, “bomba Hayssam” amenință în continuare PSD-ul, cu atât mai mult cu cât anchetele Poliției și Parchetului, deși sunt abia la început, indică evidente complicități între sirian și unii lideri PSD. Iar aceste complicități se referă atât la afaceri, cât și la sponsorizările din campanie, sponsorizări de care au beneficiat și alte organizații decât cea bucureșteană.


(918 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Gabriela ȘTEFAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Omar Hayssam a dat canadiene albastre la tot PSD-ul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52868390083313 seconds.