Marți, 28 Iunie 2005 - 08:52 AM Aleg.RO: Termen pentru schimbarea lui Nastase si Vacaroiu

Publicat de: A.H.

ziua Liberalii si democratii vor sa convoace o sesiune extraordinara a Parlamentului, in aceasta vara, pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase, transmite Mediafax citand surse din Alianta. Aceasta decizie a fost luata in sedinta de ieri a Consiliului National de Conducere al Aliantei, urmand sa se discute si in conducerea Coalitiei.

Sesiunea extraordinara ar putea fi convocata, cel mai probabil, la sfarsitul lunii august, pana atunci urmand sa fie finalizata si modificarea Regulamentului Camerei deputatilor. Regulamentul Senatului a fost modificat, noua varianta urmand sa fie introdusa pe ordinea de zi a plenului pentru a fi adoptata. Surse parlamentare sustin ca noile regulamente ale celor doua Camere ar putea fi adoptate tot in sesiunea extraordinara din august.

Presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu anunta, saptamana trecuta, ca senatorii ar putea dezbate Regulamentul acestei Camere in a doua jumatate a lunii septembrie. El a afirmat ca raportul Comisiei speciale pentru modificarea Regulamentului acestei Camere a fost finalizat intr-o prima etapa, urmand sa fie transmis senatorilor pentru ca, pe durata vacantei parlamentare, sa formuleze eventuale amendamente. Amendamentele senatorilor vor fi analizate de comisia speciala, raportul final urmand sa fie supus dezbaterii plenului Senatului probabil in a doua jumatate a lunii septembrie, a precizat Vacaroiu.

Liderii Aliantei si-au exprimat in repetate randuri speranta ca inlocuirea lui Nastase si a lui Vacaroiu sa poata avea loc pana la sfarsitul acestei sesiuni.


(637 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziua

· Alte știri de la A.H.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziua:

Termen pentru schimbarea lui Nastase si Vacaroiu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57312297821045 seconds.