Miercuri, 20 Ianuarie 2016 - 05:46 AM Aleg.RO: Sotia directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si cea a procurorului general adjunct, mutare de la SRI la SNSPA

Publicat de: ---

Antena 3

Sotia directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si cea a lui Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, candideaza deodata pentru un post de lector la o universitate de stat .

Dorina Ioana Coldea si Monica Licu concureaza pentru posturi distincte, dar scoase la concurs in aceeasi universitate (SNSPA), in aceeasi facultate (Stiinte Politice) si in acelasi departament (Sociologie), potrivit pressone.ro.

Coincidentele nu se opresc aici, ambele doamne sunt de profesie psiholog, ambele au terminat Facultatea de Psihosociologie a Institutului National de Informatii, ambele sunt angajate ale Serviciului Roman de Informatii (SRI) si ambele sunt, in acest moment, cadre didactice la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI.

Citeste si: Florian Coldea a fost DECORAT cu insemnele de Cavaler al Ordinului National al Meritului

Dorina Ioana Coldea este lector universitar asociat la ANIMV, iar Monica Licu este conferentiar universitar. Cu toate acestea, Monica Licu intentioneaza sa renunte la aceasta pozitie pentru una inferioara, de lector la SNSPA (gradul didactic nu se pastreaza daca titularul se angajeaza la alta universitate).

La capitolul coincidente intra si faptul ca atat Florian Coldea, cat si Bogdan Licu si-au obtinut doctoratul in stiinte militare la Academia Nationala de Informatii, sub coordonarea lui Gabriel Oprea, la un an distanta unul de celalalt.

Teza de doctorat a lui Bogdan Licu este suspecta de plagiat, dupa cum a dezvaluit Hotnews. In acest moment exista o verificare in curs la ANIMV.

Pentru un post de lector in Departamentul de Relatii Internationale al Facultatii de Stiinte Politice de la SNSPA candideaza si deputatul PSD Angel Tilvar, fost ministru al Romanilor de Pretutindeni in guvernul Ponta 4. El are studii post-universitare finalizate la ANIMV in 2010.

Tot pentru un post de lector, in acelasi departament cu Tilvar, candideaza Miruna Troncota, fiica lui Cristian Troncota, fost profesor la ANIMV, fost decan al Facultatii de Informatii din cadrul ANIMV si fost sef al Scolii Doctorale de la ANIMV.

Anuntul privind posturile scoase la concurs de SNSPA a fost publicat in Monitorul Oficial pe 25 noiembrie 2015, iar perioada de inscriere s-a incheiat in 9 ianuarie 2016. Normele si statele de functii au fost configurate insa din septembrie, chiar inainte de inceperea anului universitar 2015–2016.

Dintre cele 27 de posturi scoase la concurs de SNSPA, 12 sunt la Facultatea de Stiinte Politice. Pentru doua dintre ele vor sustine concurs Dorina Ioana Coldea, sotia prim-adjunctului directorului SRI, si Monica Licu, sotia prim-adjunctului procurorului general al Romaniei.

 

 


(274 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sotia directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si cea a procurorului general adjunct, mutare de la SRI la SNSPA | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63707900047302 seconds.